Zijn dit kalknagels?

  • #1

    Hoi John,

    Heb ik gelijk en zijn dit kalknagels? Of lijkt het meer op iets anders?

    Heb al een middel besteld tegen kalknagels dat schimmels dood en wat ik 2 keer per dag zal moeten aanbrengen op de nagels maar ik besefte me dat ik nog helemaal van niemand bevestiging heb gekregen dat het inderdaad kalknagels zijn.. anders behandel ik het straks voor niks en alleen maar gebaseerd op wat ik erin zie.

    Dank alvast

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    De dikke teen lijkt inderdaad op een kalknagel

    Reageer
    #3

    Allebei? (Zijn 2 voeten waar ik foto's van heb gemaakt)

    Naast dat het niet erg fraai uitziet, kan het verder qua gezondheid niet zoveel kwaad toch? Niet in de zin van dat ik nu bang moet zijn dat ik er veel last van ga hebben indien ik het niet snel behandel.

    Alle tenen maar preventief meenemen in de behandeling? Zit ook een spray in waarmee ik mijn schoenen mee moet insprayen eenmaal per week. Zou herinfectie voorkomen. Of dat veel zin heeft weet ik ook niet maar het zit bij het pakket dus ik doe dat dan maar.

    Na 1 week zou er zichtbaar resultaat moeten zijn en na 4 weken zouden de nagels helemaal hersteld moeten zijn. Ben benieuwd. In tijden van stress valt de schimmel wel agressief mijn lichaam aan... laatst nog succesvol de schimmelinfectie aan mijn penis behandeld weet je nog. Het is best vermoeiend en demotiverend om dan nu alweer een plek te gaan behandelen maargoed het zij zo. Zit er ook al echt lang, zolang ik me kan herinneren, maar zocht er verder nooit wat in want zonder de flits van mijn telefoon is het gewoonweg niet te zien. Maar bedankt in ieder geval ik ga woensdag starten met de behandeling en dan zien we wel wat ervan komt.

    Reageer
    #4

    Alle twee. Als je er niets aan doet zal het wel erger worden en wellicht ook andere teennagels besmet raken met de schimmel

    Reageer
    #5

    Hoi John ?

    Inmiddels zijn we 4 weken verder. Volgens het product zouden veel mensen na 4 weken al nagelherstel hebben ondervonden. Ik kan het eigenlijk alleen nog maar zien wanneer ik een foto maak. Op het oog zien de nagels er gewoon uit als normale nagels waar niks aan mankeert.

    Indien na 4 weken de behandeling goed heeft geholpen mag je afschalen van 2x per dag naar 1x per dag het serum aanbrengen. Vind jij dat ik dat kan doen of moet ik toch maar even verder gaan met 2x per dag?

    Er zit overigens veel verschil tussen wat de camera aan de voorkant van de telefoon registreert en die aan de achterkant.. toch maar beiden voor je geüpload. Ik weet trouwens dat het in ieder geval nog niet klaar is. Je moet het minimaal een half jaar geven zie ik op internet omdat het aangedane deel helemaal eruit moet groeien.

    Bijlagen:
    Reageer
    #6

    Ik zou nog even doorgaan met 2 x per dag

    Reageer
    #7

    Hmm ja dacht ik zelf ook al. Als je naar de foto's kijkt lijkt het wel alsof er nauwelijks verbetering is maar ik kan je verzekeren dat het op het oog echt al stukken beter uitziet. Lastig vind ik dat. Maar ik zal verder gaan met 2x per dag. Over hoeveel tijd zal ik je weer op de hoogte brengen van de voortgang?

    Reageer
    #8

    Ga nog eens een weekje door en kijk naar de vordering

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hoi John.

    We zijn weer ongeveer een weekje verder. Volgensmij zie ik zelfs een beetje verbetering. Het serum is bijna op. Ik verwacht dat ik ermee moet doorgaan dus even nieuwe bestellen. Ik zie volgensmij wel een beetje een ontstoken nagelriem bij de dikke teen van de linkervoet. Ben een tijdje geleden tijdens het knippen van de nagel uitgeschoten en beschadigde de nagelriem. Misschien vandaar. Al kan het wellicht ook aan de schimmel liggen.

     

    Wat denk jij? Zie jij dat het serum nut heeft of zie je geen verbetering? Met jouw medische achtergrond zie je dat natuurlijk net wat beter dan ik.

    Bijlagen:
    Reageer
    #10

    Het ziet er volgens mij toch al weer beter uit

    Reageer
    #11

    Ja, vind ik ook. Ben nu 5 weken bezig met behandelen. Heb nieuwe voorraad besteld. Ditmaal 2x het serum. Dan kan ik weer minimaal 10 weken vooruit. Voordeelverpakking is voordeliger. Lees overal dat je vooral heel erg veel geduld moet hebben (minimaal een half jaar ?) dus ik zit er nog wel even aan vast. Maar goed dat het resultaat geeft. Dan is het geen verspilling van geld.

    Reageer
    #12

    Volgensmij zie ik een nieuwe gezonde nagel groeien! Heb op internet gekeken naar wat het zou kunnen zijn maar daar kwam ik al gauw weer iets ernstigs tegen (zoals bijna altijd als ik ga googlen) en dat was iets van nagelriemkanker ofzo... omdat ik dacht dat het donkerbruin/zwart was maar volgensmij is het gewoon nagelkleur. Volgensmij is het toch gewoon nieuwe gezonde nagel dat groeit en is dat andere ver gezocht toch? Ik snap ook niet waarom ik ging googlen eigenlijk. Ik kom altijd al heel snel iets ernstigs tegen als ik iets opzoek.

    Bijlagen:
    Reageer
    #13

    Het lijkt toch op een gezonde nieuwe nagel

    Reageer
    #14

    Ja dacht ik al. Van veraf ziet het uit alsof het een zwarte kleur heeft maar als ik er van dichtbij goed naar kijk in het licht (met eventueel zaklamp van telefoon) zie ik gewoon dat het nagelkleur is. En daarbij kan de camera ook niks bijzonders registreren. Bedankt John! Superblij dat het middel werkt. Al groeit de nagel wel heel erg traag als dit het resultaat is van 5 weken. Het probleem is dat wanneer je gewoon iets onschuldig probeert op te zoeken op Google, je altijd meteen de ergste dingen krijgt te zien. Best wel lastig maarja.

    Reageer
    #15

    Er is maar een remedie: Niet googlen op klachten en symptomen

    Reageer
Reageer op: Zijn dit kalknagels?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief