Pijn aanhechting voet en onderbeen

 • #1

  Beste mensen!

  Vorige week weer lekker wezen voetballen en gisteren weer. Ik voelde voor het starten al enige pijn in mijn enkel, maar wou me niet aanstellen. Echter moest ik toch na 10 minuten ophouden, ik kon er niks meer mee. We schoten en oefende voornamelijk vrije trappen, dus moest flink wat kracht in zitten.

  Dag later verga ik van de pijn als mijn voet niet in 90 graden zit. Tijdens het slapen deed het enorm pijn en kon ik niet echt een houding aannemen. Mijn enkel is zeer zeker overbelast. Alleen ben ik benieuwd wat voor letsel het kan zijn en of ik hiervoor naar de dokter moet of dat ik zelf iets van steunkousen kan halen ergens.

  De voet omhoog en omlaag doen gaat niet of met pijn, tenen lukken minimaal, mijn voet is niet dik, opgezwollen of blauw. Iemand enig idee? Bedankt!

   

  Reactie
  #2

  Ik zou er toch mee naar de dokter gaan

  Reactie
  #3

  Hey,

  Wat het is,kan ik je niet vertellen 😉

  Maar ik zou er wel op korte termijn mee naar de fysio gaan.

  Enkelblessures kunnen zeer hardnekkig zijn,de fysio kan kijken waar je last van hebt. En dan of zelf behandelen of je doorsturen voor foto's of ander onderzoek.

  Zelf dokteren kan je blessure erger maken, zou ik niet doen als ik jou was. ( en ik heb inmiddels enige ervaring met enkelblessures 🙈)

  Groetjes Suzan

  Reactie
Reageer op: Pijn aanhechting voet en onderbeen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief