Tekenbeet?

  • #1

    Beste mensen,

    Helaas zit er toevallig weer een lang weekend tussen en kan ik pas dinsdag terecht bij de huisarts of ik krijg digitaal antwoord van ze maar ik wil het graag snel weten.

    Op mijn afbeelding, is dat een tekenbeet? Ik draag normaal altijd sokken die tot boven dat punt strak om mijn been heen sluiten dus het lijkt mij gek?

    Ook heb ik al een hele tijd geen teek gezien dus ik heb ook geen idee of het mogelijk is. Het leek eerst op een muggenbult en het jeukte. Nu jeukt het een klein beetje maar het lijkt eerder op te zwellen en ruw te worden dan groter. Het wordt niet echt een rode ring maar eerder paars? Ook heb ik het idee dat het midden puntje komt omdat ik het heb opengekrabd. Maar ook daar ben ik niet zeker van. Ring wordt dus niet groter lijkt het maar wel donkerder van kleur. Heb wel het idee dat dit het donkerst is wat hij gaat worden. 1 is van een paar dagen terug en die ander van vandaag.

    Bedankt alvast!

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Lastig...ik kan zo niet meteen zeggen of het een tekenbeet is. Neem even contact op met de huisartsenpost

    Reageer
    #3

    Beste John,

     

    Dat heb ik dus gedaan maar ik moest het digitaal indienen en dus tot dinsdag wachten.

    Is dinsdag dan te laat om met de behandeling te starten? Of is het in dit stadia nog heel goed te behandelen?

    Ik ben namelijk helaas nogal beetje een hypochonder ๐Ÿ˜€

    Reageer
    #4

    Dat is dan nog te behandelen

    Reageer
    #5

    Oke bedankt voor je antwoord. Dan hoop ik dat ik dinsdag meteen een behandeling ook kan krijgen als dat het is tenminste.

    Reageer
Reageer op: Tekenbeet?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief