Voetwrat zwart na behandelen

  • #1

    Hoi, ik heb afgelopen vrijdag mijn voetwratten behandeld met Lucovitaal Wrat Weg. Na de behandeling heb ik 5 dagen niet kunnen lopen of staan van de pijn. Het enige wat redelijk dragelijk was is de voet de hele dag hoog houden.

    Sinds gisteren kan ik de voet weer lager houden en er een beetje op staan. Helaas ziet het er alleen maar slechter uit. Eerst schaamde ik mij voor mijn voetwratten maar nu is het nog lelijker en het ziet er zelfs gevaarlijk uit. De voet is helemaal zwart en geel geworden onder de wratten. Wat kan ik het beste doen? Heb een puimsteen besteld en wil hier iets mee gaan proberen.

    alvast heel erg bedankt! Ben echt ongerust

    (zie hier een foto van vandaag donderdag, 6 dagen na de behandeling)

    Reageer
    #2

    Dit is de foto van vandaag

    Bijlagen:
    Reageer
    #3

    Hey,

    Veel verstand heb ik er niet van, maar hier zou ik toch echt mee naar de dokter gaan!!

    Groetjes Suzan

    Reageer
    #4

    Dankje!  Ja dat zou ik normaal ook doen maar ben nu een beetje terughoudend vanwege het corona virus. Ten eerste wil ik de doktoren niet lastig vallen met wratten in deze drukke periode en daarnaast ben ik ook bang om het op te lopen. Ben mantelzorger dus durf weinig risico’s te nemen.

     

    Reageer
    #5

    Ik denk dat je er goed aan doet om toch even naar de huisarts te gaan

    Reageer
Reageer op: Voetwrat zwart na behandelen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief