Witte nagels

  • #1

    Hoi iedereen,

    Sinds zolang ik mij kan herinneren heb ik nooit mooie nagels gehad (handen). Er zaten altijd witte "spikkels" op en mijn nagels zijn flinterdun. Ik draag daarom sinds de puberteit al nagellak omdat het er anders niet verzorgd uit ziet.

    Sinds ongeveer een jaar begint het wel de spuigaten uit te lopen. De "spikkels" zijn ondertussen een witte waas geworden op sommige nagels en ik heb geen idee hoe of waarom het nu ineens verslechterd.

    Heeft iemand enig idee wat dit kan zijn en hoe het te behandelen is? Ik heb verder geen pijn of jeuk of op een andere manier last maar ik heb ooit gelezen dat het ook kan wijzen op een ontsteking in het lichaam.

    Bedankt!

    PS. Foto's volgen nog, het lukt mij niet deze up te laden via mijn telefoon.

    Reageer
    #2

    Hierbij nog de foto's.

    Bijlagen:
    Reageer
    #3

    Ga me de klacht naar de huisarts, en laat een bloedonderzoek doen naar de vitamines en de mineralen. Veelvuldig gebruik van nagellakremover kan dit overigens ook veroorzaken

    Reageer
    #4

    Hoi John,

     

    Omschrijf "veelvuldig". Dan weet ik waar ik rekening mee moet houden.

    Bloedonderzoek heb ik 2 maanden geleden al gehad en volgens de huisarts waren mijn waardes perfect (geen vitamines of ijzer tekort).

     

    Bedankt!

    Reageer
    #5

    3 x per week is veelvuldig

    Reageer
Reageer op: Witte nagels


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief