Voeten ineens gegroeid

  • #1

    Hoi,

    Ik ben een vrouw van 23 jaar, heb al sinds een jaar of 13 maat 41. Nu zijn mijn voeten ineens gaan groeien toen ik 21 was. Inmiddels zit ik op maat 43 en zijn mijn voeten nog steeds aan het groeien. Ik ben hier een tijdje geleden mee naar de dokter gegaan, toen ik tussen maart 42 en 43 in zat, maar hij zei dat met ouder worden je voeten wel een beetje kunnen groeien, maar nu ze blijven groeien, begin ik mij zorgen te maken. Ook omdat er niets op het internet te vinden is.

    Sommigen hebben grotere voeten als ze zwanger zijn, ze erg zijn aangekomen of doorgezakte voeten hebben, maar ook dan gaat het maar over 1 maat verschil. Bij mij is het al ruim twee maten en ik ben niet zwanger, ben niet aangekomen en heb een gezond gewicht en ik heb geen doorgezakte voeten.

    Enig idee hoe het mogelijk is dat mijn voeten ineens zo groeien?

    Reageer
    #2

    Hoe groot ben je zelf?

    Reageer
    #3

    Hoi,

    Ook ik heb ineens problemen met mijn voeten, ik had altijd maat 40 maar pas nu al mijn schoenen niet meer. Net nieuwe schoenen gekocht die goed zaten ( maat groter) deze voelen nu ook ineens krap aan.

    1. Erg frustrerend!
    Reageer
    #4

    'n Familielid heeft iets aan haar schildklier,opeens gingen haar voeten en handen groeien,bleek afwijking aan de hypofyse.

    Reageer
    #5

    Kijk is op internet of je je herkend in acromegalie.

    Reageer
Reageer op: Voeten ineens gegroeid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief