Peesschedeontsteking handen bultje op duim

  • #1

    Hoi,

    Februari vorig jaar ben ik aan mijn linkerduim geopereerd omdat hij elke keer uit de kom ging. Juni vorig jaar is hetzelfde gedaan bij mijn rechterduim. Ik heb de afgelopen tijd veel last van mijn pols, duim en vingers. De huisarts heeft gezegd een peesschedeontsteking aan de rechterkant. Ondertussen wordt het alleen maar pijnlijker en zit het ook in mijn linkerhand, met doortrekkende pijn tot aan allebei mijn schouders. Nou heb ik vandaag een bultje ontdekt op het litteken van de operatie van vorig jaar februari. Een hard bultje, maar je kan het indrukken.

    Ik weet niet zo goed wat ik nu moet, vooral niet omdat ik bij mijn vorige huisarts een soort van ben afgedankt omdat mijn duimen zo vaak uit de kom waren. En als ik nu naar de huisarts moet voor iets wat te maken heeft met mijn hand of duim, ik me ook niet prettig voel.

     

    Reageer
    #2

    Vraag aan de huisarts een verwijzing voor de orthopeed.

    Reageer
Reageer op: Peesschedeontsteking handen bultje op duim


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief