Schilferige vingertoppen

  • #1

    Hallo,

    Kort geleden heb ik gemerkt dat mijn vingertoppen van mijn rechter hand schilferig zijn. Waar zou dit eventueel van kunnen komen? Ik heb er verder geen last van, geen pijn of irritatie maar wel gewoon die schilferende huid. Misschien door overmatig handen wassen. Douche ook elke dag.

    Ik vind het nog niet nodig om naar huisarts te gaan omdat ik er niet zo'n hinder van ondervind.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Het zou een allergie kunnen zijn. Misschien een contactallergie.

    Reageer
    #3

    Wat is dat precies? Ik heb wel sinds kort een nieuw telefoon hoesje die naar mijn mening van apart materiaal is gemaakt. Ik heb daarom ook maar een nieuwe leren hoesje besteld want het materiaal wat het hoesje afgeeft blijft ook op mijn vingers zitten zie ik.

    Heb handcreme gebruikt en toen was bijna niets meer te zien en nu heb ik weer een aantal min mijn telefoon vast en nu is het weer erger zie ik. Wist niet dat je allergisch kan zijn voor je telefoon hoesje... hij is gemaakt van kunstleer zie ik met ander vreemd spul en glitters die blijven plakken aan je vingers.

    Dan zal het hoogstwaarschijnlijk daar wel aan liggen. Goed dat u het zegt anders was ik er beslist niet op gekomen.

    Reageer
Reageer op: Schilferige vingertoppen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief