Bultjes op tenen

  • #1

    Beste allemaal,

    Ik heb sinds een tijdje last van wat bultjes op de tenen van m'n linkervoet. Wanneer ik in bad ga, of ga douchen, en de plekjes vochtig worden lijken ze wat zachter te worden en iets groter, maar het heeft zich de afgelopen weken niet uitgebreid. Het wondje op m'n grote teen zit onder de teen ernaast wanneer ik schoenen aanheb (niet omdat de schoenen te strak zitten, maar omdat het een beetje uitsteekt), en op m'n teen zit het een beetje in de weg voor de groeiende nagel. Het doet geen pijn, jeukt niet en heb er geen last van, maar vind het niet mooi en wil er gewoon verzorgd uitzien natuurlijk.

    Kan iemand het identificeren m.b.v. de foto's en mij zeggen wat ik ermee kan doen? Moet ik hiervoor naar de huisarts, pedicure, of zelf een zalfje halen of zo? Wil niet de huisarts lastig vallen, als het niks voorstelt.

    Onderkant/binnenkant grote teen [blockquote]BBCode you used is not allowed.[/blockquote]

    Topje teen ernaast [blockquote]BBCode you used is not allowed.[/blockquote]

    Heel erg bedankt,

    Groetjes.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Dat zijn wratjes. Ga naar de huisarts en laat ze aanstippen

    Reageer
    #3

    Oke, dankjewel Tandor! Neem aan dat je de kleine witte bultjes alleen bedoelt, of ook het grotere bultje? En wrattenstiften heb je ook bij de apotheek of supermarkt toch?

    Groetjes.

    Reageer
    #4

    Ook het grotere bultje. En ja ook bij de apotheek of drogist

    Reageer
Reageer op: Bultjes op tenen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief