Wintertenen

  • #1

    Ondertussen al een aantal jaar geleden is bij mij vastgesteld dat ik wintertenen heb. Toen destijds had ik last van pijnlijke, jeukende en gezwollen tenen. Vrij snel zijn de eerste twee klachten weg gegaan en ben ik er eigenlijk niet meer zo heel erg mee bezig geweest, omdat ik er toch geen last van had.

    Nu is het alleen zo dat mijn tenen nog steeds rood en gezwollen zijn, waardoor ze er dus nog steeds als wintertenen uitzien. Ik heb er verder helemaal geen last van. Toch vragen mensen wel eens, als ik open schoenen aan heb, wat er met mijn tenen is. Bovendien zou ik zelf ook graag willen dat mijn tenen er weer ‘normaal’ uit komen te zien. Ik vroeg me dan ook af of de zwelling en roodheid van wintertenen ooit weg zal gaan, of dat er iets is dat ik kan doen om dat te bevorderen.

    Alvast dank!

    Reageer
    #2

    ieman die mij kan helpen?

    Reageer
Reageer op: Wintertenen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief