Vraag over whey protein POWDER

  • #1

    Hoi ik ben Tycho, ik ben 15 jaar en doe al een tijdje aan krachttraining. Ik zat eraan te denken om misschien whey protein POWDER te gaan gebruiken om makkelijker m’n eiwitten te consumeren. Kan dit gevaarlijk zijn of zou het enige gevolgen kunnen hebben? Laat het me snel weten aub.

    Met vriendelijke groeten, Tycho

    Reageer
    #2

    Als je zorgt voor goede en gezonde voeding die past bij je activiteiten, heb je dat spul helemaal niet nodig.

    Reageer
    #3

    Ga rond de 2 gram eiwitten per kilo lichaamsgewicht eten, dan zit je redelijk goed.
    Zorg ook dat je de juiste voeding binnenkrijgt en ook dat je over je een paar 100 cal. Over je verbruik heen eet. Dus gaan bulken. Google er eens na en begin te lezen

    Reageer
    #4

    Kan misschien goed zijn en zijn makkelijk opneembare eiwitten. Meestal zit er echter zooi in, zoals kunstmatige zoetstoffen. Beter dan een neutrale nemen.

    Reageer
    #5

    Whey is overbodig voor de gemiddelde 15-jarige gymrat. Clear whey kan wel een leuke vervanger zijn. Soort limonade met proteine. (Koop dit wel alleen als je er budget voor heb en serieus sport). De kwaliteit van de traning en je voeding is het belangrijkst. Sorry voor de late reactie, maar hoop dat je hier nog wat aan hebt.

    Succes met sporten.

    Reageer
Reageer op: Vraag over whey protein POWDER


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief