Heb je ooit SanaDigest geprobeerd?

  • #1

    Hallo!

    Ik wilde graag weten of iemand het SanaDigest voedingssupplement al heeft besteld?
    Ik denk er al een tijdje over om dit supplement aan te schaffen. Het werd mij aangeraden.
    Ik heb wat problemen met mijn darmen en ik ben al een tijdje moe.
    Ik ben 52 jaar en dit is de eerste keer dat ik met deze problemen te maken krijg. Ik heb veel gelezen over SanaDigest maar ik wilde verschillende meningen hebben om zeker te zijn dat ik geen geld voor niets uitgeef...

    Reageer
    #2

    ja, heeft iemand het geprobeerd ?

    Reageer
    #3

    Ik denk dat ik in een goede positie ben om te antwoorden.
    Ik heb niet alleen het voedingssupplement van SanalysLab geprobeerd, maar ik heb sinds 3 maanden ook Sana Digest.
    Ik had 6 potjes gekocht voor mijn man die constant klaagde over zijn indigestie, en die veel tijd doorbracht op het toilet.

    Ik had ergens gezien dat sanadigest hem kon helpen en hem een beetje kon verlichten. Enige tijd later, wonder of resultaat door het voedingssupplement, ik weet het niet, maar mijn lieve Frans klaagde niet meer. Integendeel, hij voelde zich beter en zag er vrolijker uit. Ik wilde dus ook wel eens zien wat voor effect dit supplement op mij zou kunnen hebben, ik had geen specifiek spijsverteringsprobleem, maar toch, ik wilde het wel eens zien.
    En wel, voor mij was het vooral te zien aan mijn energieniveau en mijn nieuwe slanke taille! Ik ben 4 kg afgevallen in 2 maanden! Voor mij was het een goede ervaring en ik zal ze zeker aanbevelen, omdat dit product ofwel echt werkt of het placebo dat ze ontworpen hebben bij mij werkte.

    Reageer
    #4

    nee maar ik heb een flimpje gezien met de hele uitleg,
    ik heb zwaare urineverlies zou dat helpen bij mij.

    Reageer
    #5

    Lijkt me geen verkeerd product maar soms kan er meer nodig zijn. Dan zou je een natuurgenezer kunnen raadplegen. In dat middel zitten een paar probioticastammen maar misschien dat je ook andere nodig hebt. Denk ook aan bijvoorbeeld oxy powder, dat je darmen reinigt. En natuurlijk is je voedingspatroon ook van belang.

    Reageer
    #6

    het filmpje is heel goed uitgelegd! maar ik wil meer meningen hebben over het product zelf. Wie heeft dit product nog meer gebruikt?

    Reageer
    #7

    Ik heb zojuist mijn pakket ontvangen. Ik zou je de resultaten vertellen die ik kreeg na 1 maand

    Bijlagen:
    Reageer
    #8

    In mijn geval zet ik sanadigest in de top 3 voedingssupplementen die ik in mijn leven heb gebruikt.
    Ik voelde echt een verschil in mijn transit en energie na 11 dagen.
    Ik ben niet afgevallen, maar dat was niet wat ik zocht met dit voedingssupplement.
    Een vriend raadde het me aan, dus ik heb een vrij positieve recensie van het product, maar DIT IS EEN PERSOONLIJKE MENing!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik bestelde 4 maanden geleden mijn 6 flessen van deze voedingssupplementen voor mij en mijn man. We zijn allebei tevreden over dit product. Ik bracht dit product naar mijn voedingsdeskundige om hem te vragen naar de ingrediënten die in sanadigest worden gebruikt en hij bevestigde dat de meeste ingrediënten en probiotica die in dit supplement aanwezig zijn, goed waren om mijn darmflora te verlichten en in evenwicht te brengen.
    Ik geef een 4,1 sterren voor sana digest.

    Bijlagen:
    Reageer
    #10

    Ik heb vandaag de hele video afgekeken en ben om. Heb 4 potjes besteld. Ik heb heel veel darmproblemen en moet zelfs binnen kort geopereerd worden en een stuk darm weg laten halen. Ik hoop dat dit medicijn een operatie kan voorkomen. ben heel benieuwd

    Reageer
    #11

    Wat als men absoluut niet wil vermageren…. Iemand slank die dit gebruikte?
    Hoelang doe je per pot?

    Reageer
    #12

    dit voedingssupplement is niet bedoeld om af te vallen maar is een resultaat verkregen door mensen met overgewicht daarnaast (vanwege de regulering van de darmtransit en het balanceren van de flora) als ik de uitleg van de video heb begrepen en als ik de onderzoek gedaan op internet.
    Door meer energie bewegen mensen steeds meer en verliezen ze calorieën. Ik denk nog steeds dat voeding een heel belangrijke rol speelt in dit proces, er is geen wondermiddel.
    Ik heb het getest en het verlichtte mijn darmen. Ik had alleen een box nodig omdat ik veel sport en een redelijk uitgebalanceerd dieet heb.

    Reageer
    #13

    Ik krijg het binnenkort binnen, ik zal na een tijd gebruik vertellen wat mijn ervaring is.

    Reageer
    #14

    Ik ben enorm nieuwsgierig naar je ervaringen! Zou je die willen delen?

    Reageer
    #15

    heb naar dat ik de film heb bekeken 1 potje besteld, ik wacht al 4 weken, vervolgens heb ik een tracking waar het product dus vanuit Frankrijk naar de UK wordt gestuurd en dan naar Nederland, dus krijg ik een berichtje van Post nl dat ik invoerrechten moet betalen voordat ik het pakketje kan ontvangen.
    Ben hier niet zo blij over, dus hoop dat het product beter is dan de service van SanaLab.

    Reageer
Reageer op: Heb je ooit SanaDigest geprobeerd?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief