cholesterol verlagende producten

  • #1

    Goedendag!

    Ik heb de afgelopen week boter gekocht. Het kleinste kuipje, zodat het snel op zou gaan. Maar toen ik vandaag de verpakking inspecteerde, kwam ik erachter dat ik speciale cholesterol boter gekocht had. Er stond op de verpakking: uitsluitend bestemd voor mensen die een te hoge cholesterolgehalte hebben.

    Ik heb zover ik weet geen te hoog cholesterolgehalte.  Ik ben een vrouw van 21.  Kan het kwaad dat ik afgelopen week mijn boterhammen met deze speciale boter gesmeerd heb? Heb ik nu een te laag cholesterolgehalte? Is dit gevaarlijk?

     

    Reageer
    #2

    Hey,

    Dat is wel een beetje erg ver gezocht hoor. Van 1 kuipje boter zul je echt geen te laag cholesterol krijgen. Je eet verder wel "gewone" produkten, dus dan krijg je nog meer dan genoeg binnen om het op peil te houden

    Reageer
    #3

    Fijn! Ik maakte  me ongerust, het gaat hier om plantensterolen. Gelukkig heb ik maar een week lang mijn boterhammen met deze boter gesmeerd.

    Reageer
    #4

    Dat kan absoluut geen kwaad

    Reageer
Reageer op: cholesterol verlagende producten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief