Supplementen.

  • #1

    Sinds kort ben ik gestart met supplementen nemen waaronder:

    Vitamine D3 25mcg 1x ochtend.

    Selenium 200mcg 1x ochtend.

    Omega 3 visolie 1200 mg 1x ochtend & 1x avond.

    Curcuma 400mg 1x ochtend (soms ook 1x avond).

    Magnesium citraat 400mg 1x ochtend & 1x avond.

    Kan dit schadelijk zijn? Ik weet ook niet of de hoeveelheid goed is, ik las namelijk dat bijvoorbeeld met visolie een persoon maar 200mg per week nodig heeft. En Ik slik hierbij ook PreP ik weet niet of dit allemaal samen kan?

    Groetjes.

    Reageer
    #2

    Houdt de aanbevolen hoeveelheden van de verpakking aan. Dan zal het geen probleem zijn

    Reageer
    #3

    Zijn stofjes die veel mensen tekort komen. vitamine D is het beste in combinatie met magnesium dus helemaal prima. Wel kan het persoonlijk zijn wat iemand nodig heeft en hoeveel. 25 mcg vitamine D kan voor de een voldoende maar voor een ander te weinig zijn. Met selenium uitkijken met de dosering. Zelf weleens problemen mee gehad. Kan soms handiger zijn om een goede multi te nemen.  Daarin zit onder andere ook vitamine B en zink in, wat je vaak ook nodig hebt. Spulletjes van de drogist zijn vaak niet de beste. Kan handig zijn om advies te vragen in de betere vitaminezaak of een orthomoleculair therapeut. Laat zelf bij een kinesioloog testen wat mijn lijf nodig heeft.

    Reageer
    #4

    Ja een vriend van mij heeft bij Holland en barret gewerkt en moest hele cursus doen voor de producten etc die heeft mij deze dingen aangeraden.

    ik zag ook iets van 5-htp tegen depressie etc werkt dit echt? Is dit schadelijk? Daar las ik wel dingen over.

    Reageer
Reageer op: Supplementen.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief