Eten

  • #1

    Ik ben een vrouw van 27, weeg 57 kg en ben 1.78 m lang. Mijn leven lang een beetje ondergewicht gehad, zit net op de grens. Ik houd me zoveel mogelijk aan de stappen en tips van voedingscentrum. Ik probeer zo gezond mogelijk te leven, drink alleen maar water of thee, eet elke dag fruit (vooral banaan) en neem daarnaast ook chlorella. Volkoren producten, enzovoort.

    Maar soms zwicht ik voor chips. Ik eet dit best veel, niet elke dag, maar wel 3x in de week. Ik weet dat het niet goed is, maar moet ik me nu gelijk druk maken over het feit dat ik kanker krijg? Het gevoel na het eten van chips is dan ook beetje angstig en schuldig voelen.

    Reageer
    #2

    kanker van 3 x per week wat chips eten? Dat is toch wel erg overdreven

    Reageer
    #3

    Ik zou vooral zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Dan heb je minder de neiging om te snaaien. Fruit dus beter ook combineren. Misschien krijg je te weinig vet binnen, dat je naar de chips grijpt. Iets van speltwafels lijkt me wat gezonder.

    Reageer
Reageer op: Eten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief