Supplementen

  • #1

    Hallo
    ik ben 17 jaar oud en wou weten of ik deze supplementen kan blijven nemen
    ik drink dagelijks 3 pillen genaamd
    super omega 3 capsule
    vitamine D3
    Alpha men
    Zink en magnesium

    en ik drink 4 dagen in de week creatine monohydraat en impact whey isolaat , ik doe ze alle 2 poeders in flesje en kent ze samen dan drink ik 1 fles na het gymen , mag dit allemaal? want ik maak me zorgen dat er wat kan gebeuren met me lichaam ik ben overgewicht en wil spieren opbouwen

    Reageer
    #2

    Dit gaat dus allemaal niet werken hoor. Je zult toch eerst moeten zorgen dat je een goed gewicht krijgt voordat je aan spieropbouw gaat doen. Je zult toch eerst de opgeslagen vetten moeten verbranden. Dieet en sporten dus.

    Reageer
    #3

    Tandor ik heb ook een voedings schema waarbij max 2000 calorien op staat , maar is het slecht voor me hart of iets ?

    Reageer
    #4

    en ik doe voornamelijk aan kracht trainingen en tussendoor cardio

    Reageer
    #5

    Nee, voor je hart kan het geen kwaad. Misschien wel voor je nieren

    Reageer
    #6

    Ik heb al bloedonderzoek gedaan paar maanden geleden en me nieren en etc waren allemaal in orde , ik had ook de huisarts gevraagd of het goed is voor me en ze verteld me.dat ik me niet druk hoefde te maken , ik heb nu allemaal bij een professionele sporter geweest en dit allemaal heb ik van hem voorgeschreven gekregen met trainings schema en voedings schema. hij traint al 6 jaar

    Reageer
    #7

    Dat zal het geen kwaad kunnen.

    Reageer
    #8

    De basis is natuurlijke een goed voedingspatroon met complexe koolhydraten, voldoend eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, waardoor je bloedsuikerspiegel stabiel blijft en je eerde vetten gaat verbranden in plaats van suikers. Op sites als van Jesse van der Velden vind je meer info.
    Bepaalde vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren kunnen helpen je bloedsuikerspiegel stabiel te houden en de insulinegevoeligheid te verbeteren. Denk aan stoffen als magnesium, zink, chroom, vitamine B en D, omega 3. In een Multi zit van stoffen als magnesium, calcium en vitamine C te weinig.
    Eet zelf vaak edelgistvlokken, die naast veel eiwitten ook sporenelementen als chroom en zink bevatten, die goed zijn voor je bloedsuikerspiegel en hormonen.
    Voor een gezond gewicht is ook een voldoende aanmaak van melatonine belangrijk. Slapen in het donker is dus belangrijk en voor het slapen ook gedempt licht. Ook verlagen sommige medicijnen het melatonine in je lichaam.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hi Allemaal,

    Mijn naam is Lisa en hierbij wil ik reageren op het supplementen topic.
    Na veel onderzoek over gezondheid ben ik nu aan het kijken naar Omega 3 supplementen en wil graag biologische / plantaardig voor een goed gevoel. Ook zie ik vaak visolie voorbij komen. Heeft iemand hier ervaring mee? Ik ben benieuwd of Omega 3 ook echt werkt.
    Groetjes Lisa

    Reageer
Reageer op: Supplementen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief