Ik blijf te dik!

  • #1

    Hallo,

    Ik ben 22 jaar, 1.96 lang, en weeg ongeveer 112 kilo, ik weeg dus gewoon te veel.
    Nu snap ik niet waarom want ik eet gezond (altijd ontbijten, lunch en gewoon avondeten), en ik werk in een fabriek waar ik genoeg lichaamsbeweging heb en dat bij 27 graden celcius.
    Ik fitness zelfs 1 a 2 keer per week.
    Wat is er aan de hand? Ik ben wel altijd zo geweest (overgewicht), maar zelfs nu ik veel beweeg en bijna niet meer snack blijf ik overgewicht houden.
    Heeft iemand hier ervaring mee of weet iemand hoe dit komt en hoe ik dit kan verhelpen?

    Alvast bedankt!

    Mvg,

    Sander

    Reageer
    #2

    Zou het misschien aan je schildklier kunnen liggen? Als die te traag werkt, heeft dat ook veel invloed op je gewicht. Als je bij de dokter bloed laat prikken, ben je er zo achter of je schildklier goed werkt!

    Succes, Lotte

    Reageer
    #3

    Het zou inderdaad een lichamelijke afwijking kunnen zijn, maar het kan ook zijn dat je denkt dat je gezond eet, maar er toch hier en daar dingetjes tussen zitten die ervoor zorgen dat je niet afvalt.
    De meest bekende zijn natuurlijk : beleg, sausjes, te grote porties, toch nog te vet eten (maar ook te vet koken) en denken dat iets gezond zit tewijl er eigenlijk heel veel suiker/vet in zit.
    Om dat uit te sluiten kan het geen kwaad om even in mijn calorientabel te kijken.

    http://www.amandasdiet.info

    Reageer
Reageer op: Ik blijf te dik!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief