hoeveel mag je wegen

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

 • #1

  hoeveel mag je wegen als je 1.65 bent?

  Reactie
  #2

  ik denk dat je dan 65 mag wegen
  groetjes panda

  Reactie
  #3

  Ik zou als antwoord 65 kilo maar even vergeten.Er bestaat niet zoiets als het exacte gewicht.Hoogstens een gezond gewicht. Die marges zijn echt wel wat groter. je kan ondergewicht hebben, overgewicht en daartussen zit een gezond gewicht. Meerdere zaken spelen mee, aanleg,algehele conditie, waar voel jejezelf prettig bij?Je hele leven lijnen voor een paar kilo eraf en even snel er weer aan (jo-jo effect)is veel slechter als je hele leven een paar kilo te zwaar zijn. Als je echt veel te zwaar bent en je wilt afvallen ga dan naar je huisarts, eventueel stuurt die je wel naar een dieetiste. Ik wil het niet op mijn geweten hebben dat de dame die de vraag stelde misschien wel in een acute hongerstaking belandt om die 65 kilo te halen. of ze weegt nu 55 kilo en denkt dat ze er 10 moet aankomen! Groetjes!

  Reactie
  #4

  hoeveel mag je wegen als je 1.70 bent?

  Reactie
  #5

  Hoeveel mag je wegen als je 1.45 bent?

  Reactie
  #6

  Zoals weegschaal ook al zei zijn er zeker wel marges in wat een gezond gewicht is. Als je wil weten of jou gewicht gezond is kun je kijken op http://www.voedingscentrum.nl, hier staat rechtsonderin “Test uw gewicht”. Klik hierop om te laten bereken of jou gewicht ok is.

  Reactie
  #7

  Dat is aan jou. dus gewoon waar jij je lekker bij voelt. Ik voel me goed met 81 kg.

  Reactie
  #8

  Je kunt zelf je BMI bereken. Deel je lichaamsgewicht door je lengte in het kwadraat. Dit is je lengt x lengte in meters. Als de uitkomst tussen 20 en 25 is heb je een gezond gewicht.

  Reactie
  #9

  ik ben een vrouw van 20 jaar, en ben 1.70 lang, wat is dan een gezond gewicht voor mij?

  Reactie
  #10

  hoeveel mag je wegen als je 1.65 bent?

  Reactie
  #11

  hoeveel mag je wegen als je 1.65 bent?

  Ik ben 53 jaar, mijn lengte is 1.58, en ik schommel zo tussen de 58 kilo en de 60 kilo. Vroeger kon ik eten wat ik wilde maar ik kwam geen gram aan. Nou ben ik ouder en als ik nou niet uitkijk vliegt het er echt aan.
  Ik heb de ab king gekocht en die laat ik in de kamer staan, dus op een dag doe ik toch zoiets van 3 keer mijn oefeningen. Mijn gewicht blijft wel ongeveer hetzelfde, maar ik merk dat alles wel strakker word, langzaam worden mijn spieren getraint, mijn buikje is al voor de helft minder en bij mijn maag krijg ik al een wasbordje. Dat voelt lekker aan, mijn broeken zitten veel lekkerder, dus het is geen onzin als je die reklame op tv ziet. Ik heb hem gewoon besteld en ik hou vol. Ik gebruik ook de body-band en ik probeer toch elke dag die tijd vol te maken om te trainen.
  geloof mij, het geeft echt resultaat.
  Het is gewoon doorzetten, en je voelt je lekker erbij, je kan meteen ook je stress kwijt als je die hebt. Groetjes.

  Reactie
  #12

  Mee eens maar ik bereik dezelfde resultaten met normale buikspieroefeningen op de grond. Met een paar minuten per dag en dit opvoerend kom je, wel volhouden inderdaad, al een heel eind. Het blijft toch een kwestie van jezelf lekker in je vel voelen zitten en wanneer dat is bepaal jij zelf. Met of zonder wasbord, buikje, in maar 44 of 36, iedereen heeft andere grenzen en wensen.

  Reactie
  #13

  Hoii.

  Ik ben 18 jaar, 1.81 m en rond de 70 en 75 kilo. Ik zou zo graag weer ong 62 kilo willen zijn. Maar ik hou niet zo van sporten ofzo. Weet iemand een goede, gezonde manier zo dat ik wat kan afvallen?
  het ‘vet’ zit rond mij heupen.. begint al wat naar mijn bovenbenen en buik.

  HELP!!

  Reactie
  #14

  Hoeveel minuten houd je dat per dag vol en na hoeveel maanden begon je resultaat te zien i.v.m spieren?

  Reactie
  #15

  Maar het zijn ook prima apparaten als je ze maar gebruikt. En daar zit nou juisthet probleem, de meeste mensen schaffen ze aan maar gebruiken ze vervolgens niet. Maar jij bent in ieder geval op de goede weg.

  Reactie
Reageer op: hoeveel mag je wegen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief