Ik wil mezelf laten opnemen

  • #1

    Hallo.

    Ik ben een meisje van 18 jaar en ik kamp al bijna een jaar met een eetprobleem. Ik heb al lang emetofobie, maar deze had (tot enkele maanden geleden) geen invloed op mijn eetpatroon. Sinds enkele maanden heb ik een angst voor eten. Ik ben bang dat ik ziek zal worden. Ik durf ook geen grote hoeveelheden eten, daar word ik misselijk van. Kort samengevat: Ik haat eten. Ik associeer eten met angst. Ik eet enkel als het écht niet anders kan. Anorexia heb ik niet, ik vind mezelf niet te dik. In tegendeel, ik wil aankomen. Ik weet met mezelf geen blijf meer. Sinds kort dwingen mijn ouders me ook om me te ‘overeten’. Dit kwetst me, omdat ik hen al maanden probeer duidelijk te maken dat mijn gewicht gevaarlijk snel daalt, toen keek niemand naar me om. Nu ben ik mager, lelijk mager. Kan ik mezelf laten opnemen in een eetkliniek waar ze me 24/24 ondersteunen? Zo ja, hoe doe ik dit?

    Reageer
    #2

    Heel goed van je, dat je het heft in eigen handen neemt en actie gaat ondernemen. Je begint hiermee bij de huisarts. Bespreek het , die kan je namelijk doorverwijzen.

    Reageer
Reageer op: Ik wil mezelf laten opnemen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief