on zeker

  • #1

    hoi ik ben louise, 16 jaar, 1,63 m en weeg 50 ik ben al maanden on zeker over mijn gewicht en ben nu in een week 3 kilo afgevallen ik wil naar de 45 ongeveer maar iedereen zegt dat dat te gek is maar het stemmetje in mijn hoofd blijft maar schreeuwen dat ik te dik ben als het een keer niet lukt om niks te eten krijg ik fucking erge paniek aanvallen en doe ik mijzelf pijn ik ging naar een psycholoog mr door corona ging dat niet meer door en heeft ze nooit meer een afsrpaak gemaakt omdat het toch bijna de laatste was, gelukkig. ik haatte het. maar nu sta ik echt op het moment van breken en weet ik niet hoelang ik het vol houd hier, als ik niet snel naar mn streven kom.

    ik weet niet wat ik moet doen.

    Reageer
    #2

    Je moet dus terug naar de psycholoog. Je ontwikkeld een eetstoornis. Je moet zeker niet nog meer afvallen.

    Reageer
    #3

    ik kan niet terug dan moet ik het allemaal tegen mn ouders zeggen en dat wil ik niet ik wil er ook niet met mijn psycholoog over praten en dat werkt toch niet. heeft de vorige keer ook niet geholpen dus waarom nu wel.

     

    Reageer
    #4

    Als je geen hulp wilt, wordt het natuurlijk wel lastig

    Reageer
Reageer op: on zeker


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief