Aangekomen maar heel dun

  • #1

    Hallo, ik heb enorm veel last van moeite met aankomen en ben doorverwezen naar een diëtist. Ik ben er 2 weken geleden voor het eerst geweest en woog toen met kleding aan om half 6 smiddags 51.5 kilo.

    Ik ben flink gaan bulken en betere dingen gaan eten en ik zat vanochtend (naakt gewogen nadat ik net op was gestaan) op de 51.5 dus er is zeker wat aangekomen! Maar ik kijk constant niet meer naar het nummer maar naar mijn lichaam en mijn bovenbenen zijn nog net zo dun en ik zie mijn botten nog net zo erg?

    3 september weer naar de diëtist maar duurt het nou gewoon zo verdomd lang voordat ik eens wat ga zien? Of??

    Groetjes

     

    Reageer
    #2

    Zou in elk geval zorgen dat je evenwichtig eet, met complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Beter dus niet heel veel brood en pasta. Regelmatig eten. Bulken lijkt me niet verstandig. Ook zorgen voor voldoende rustmomenten. Na het eten even zitten of liggen.  Misschien dat je wat  voedingssupplementen nodig hebt, ter ondersteuning van je zenuwstelsel.

    Reageer
Reageer op: Aangekomen maar heel dun


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief