Te klein?

  • #1

    Hallo, ik weeg 52 en ik ben 160 lang. En ik ben vrouw van 19 jaar oud. Ik voel mij best klein vergeleken met andere mensen. Ik ben al blij als ik nog paar cm kan groeien. Is dat nog mogelijk? Trouwens is er iets aan te doen bijvoorbeeld groeipillen? Ik hoor graag want ik voel mij soms niet prettig tegenover mijn lengte.

    Reageer
    #2

    Je zult niet meer groeien en er is ook helaas niets aan te doen. Voor groeipillen is he sowieso te laat en dan had er veel eerder gekeken moeten worden naar je groeihormonen, of daar dus een tekort aan was.

    Reageer
    #3

    Op die leeftijd kan het vervelend zijn want je wil het zelfde zijn als anderen. Als je wat ouder bent, zit je er waarschijnlijk helemaal niet zo mee. En kijk eens om je heen. Dan zie je vrouwen die kleiner zijn dan jij. Ook Hollandse vrouwen. Wel uitkijken dat je je frustraties niet afreageert met eten en rond wordt.

    Reageer
Reageer op: Te klein?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief