bijvoeding

  • #1

    ik weeg zo 60kg en ben 186 ben ik voor bij de diëtist geweest  .

    nu kreeg ik van die drankjes om bij te komen .5 stuks per dag nu heb ik last van buikpijn en ben heel de dag mislik . dat je lichaam moet wennen aan dat eten weet ik maar ik ben nu al een 5 dagen bezig .  zijn er geen anderen middelen  zo als sondevoeding waar mij lichaam beter op regeert

    Reageer
    #2

    Je moet je lichaam tijd geven om te wennen. Je lichaam is namelijk een lange tijd gewend geweest om een bepaald patroon te volgen en als dit patroon doorbroken word dan raakt je lichaam in de war. Ik weet niet waarom je zo weinig weegt maar als het komt doordat je te weinig eet, dan kan ik je vertellen dat je lichaam niet zomaar binnen een paar dagen, weken of maanden zal wennen aan het feit dat er meer voedingsstoffen binnen komen. Natuurlijk is het heel goed als je meer voedingsstoffen binnen krijgt, maar je lichaam is namelijk niet gewend om zoveel in een keer binnen te krijgen en moet hierop aanpassen(dit neemt niet weg dat je lichaam de voedingsstoffen niet op neemt). Dit kost tijd. Daarom kun je de hoeveelheid voeding die je binnen krijgt beter langzaam opbouwen door elke week iets meer naar binnen te krijgen. Maar ook dit zal misschien klachten geven die je nu ook ervaart.

     

    Het enigste wat je kan doen is volhouden! Laat jezelf niet uit het veld slaan door het feit dat je je eigen niet goed voelt door deze drankjes! Ga hierdoor niet minder eten omdat je denkt dat je jezelf dan beter zult gaan voelen want dat is echt niet zo!

     

    Het duurt ongeveer 1 tot 3 maanden voordat je lichaam echt aan iets gaat wennen. Hoe lang dit duurt verschilt per persoon. Maar het gaat beter worden, echt waar! Blijf vol houden! Is de buikpijn nou echt niet uit te houden? Ga dan eens terug naar je diëtist en bespreek wat je kunt doen om minder klachten te ervaren, maar wel aan te komen.

     

    Voor sondevoeding zou ik niet kiezen want dan krijg je voeding binnen via zo'n irritant slangetje dat via je neus je keel in gaat en zo je maag in. Dat lijkt me niet echt een prettig gevoel.

     

    Succes!

    Reageer
Reageer op: bijvoeding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief