zwaarder worden

  • #1

    Beste,

    Ik ben Lotte, 1m74. Het afgelopen jaar ben ik van 72 kg (januari) verzwaard naar 88 kg. Het klink waarschijnlijk erg vreemd maar ik vind het net fijn om een steviger lichaam te hebben en zou graag nog verder aankomen. Dat het niet gezond is besef ik maar al te goed, maar het is gewoon en drang waar ik niet kan aan weerstaan. Wat is het gewicht waar ik zeker moet onder blijven om de gezondheid niet te hard in gevaar te brengen ?

    groetjes

    Lotte

    Reageer
    #2

    Je hebt al behoorlijk overgewicht. Ik zou er toch maar eens met een psycholoog over praten

    Reageer
    #3

    Belangrijk voor een gezond voedingspatroon en een gezond gewicht is om te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Onevenwichtig eten leidt tot overgewicht en gezondheidsproblemen. Ongezonde dingen eten, heeft te maken met een innerlijke onvrede. Ik zou zeker hulp zoeken. Als je jong bent en nog bij je ouders woont zou ik er met hen over praten. Wat een gezond gewicht is is mede afhankelijk van je leeftijd maar boven de 74k g is zeker teveel.

    Reageer
Reageer op: zwaarder worden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief