medicijngebruik versus BMI

  • #1

    Beste mensen,

    mijn BMI is 26,7 en dat is licht overgewicht. Er staat onder dat je door meer bewegen en gezonder eten het BMI naar beneden kunt krijgen.

    In mijn geval onmogelijk met het gebruik van seroquel. Ik sport 5 uur per week waarvan 1 uur heel intensief en 2 x een uur middelmatig intensief (roeien) en verder spierversterking 2 keer per week een uur op die apparaten.
    Verder eet ik zeer gezond veel groente voldoende fruit noten en net voldoende eten. Minder eten kan niet, want dan krijg ik tekorten.

    Het is dus echt niet mogelijk voor sommige mensen die een bepaald medicijn slikken het BMI naar beneden te krijgen. Bovendien ben ik 64 jaar.

    Reageer
    #2

    Antipsychotica zorgen voor tekorten aan allerlei vitaminen en mineralen in je lichaam. Daarnaast verminderen ze de melatonineaanmaak. Een tekort aan melatonine kan overgewicht in de hand werken.
    De klachten waarvoor je dat medicijn krijgt kan je ondersteunen met bepaalde vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren. En goede voeding met complexe koolhydraten, voldoende eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Minder eten is niet zinvol; evenwichtig eten is juist belangrijk.
    De leeftijd zegt niet alles. Ook na de overgang kan je redelijk slank zijn.

    Reageer
Reageer op: medicijngebruik versus BMI


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief