Kan ik nog iets langer worden ?

  • #1

    Ik ben een meisje van 12 jaar ik weeg ong iets meer als 30 kilo en ben 1 m 37 . Ik bne al naar de dokter en het ziekenhuis geweest voor een botscan , de dokters zeggen dat ik maar 1 m 53 max wordt . Dit vindt ik heel erg klein... kan ik nog iets doen om enkele centimeters langer te worden?

    Reageer
    #2

    Je kunt daar zelf helaas niets aan doen.

    Reageer
    #3

    Hallo, ik ben 14 jaar en nu ong. 1.60m dat is ook helemaal niet groot voor mijn leeftijd. Toen ik 12 was , was ik net 1.45m. Ik heb ook heel hard in de knoop gelegen vanwege mijn grote.. Nu accepteer ik dat , ik ga nog wel wat groeien maar meer dan 1.60m moet ik niet verwachten en dat vind ik helemaal Oké , kijk is om je heen er zijn veel "kleine mensen" ze zijn niet minder , ze zijn niet meer. Het gaat erom hoe je dat uitstraalt wees gelukkig met je eigen lichaam en vanzelf gaan de andere jou meer accepteren! En over je nog groeit of niet kan ik jou niet zeggen maar ik zal je geruststellen, ik heb ook ooit een botscan laten maken en daar zijden ze dat ik de 1.50 misschien niet haal , en kijk ik ben er bijna en nu zeggen de dokter dat ik zeker de 1.50m haal maar ik ga nooit de grootste zijn ! Je bent nog maar 12 , je zal zeker nog wel wat groeien !

     

    XXX en veel moed !

    Reageer
Reageer op: Kan ik nog iets langer worden ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief