BMI 14.9

  • #1

    Hallo,

    Ik vraag me af bij welk BMI je echt risico gaat lopen op overlijden.

    Mijn lengte is 176.5
    Gewicht is 46.3
    BMI 14.8

    Reageer
    #2

    Dat is ernstig ondergewicht. Er zullen organen schade oplopen en uitvallen. bepaalde lichaamsfunctie's zullen niet meer goed werken. Je kunt onvruchtbaar worden...En als het lang genoeg duurt, kun je er zelfs aan overlijden.

    Heb je een eetstoornis, dat je gewicht zo laag is?

    Reageer
    #3

    Tandor

    Nee gelukkig niet.

    Heb talloze intolerantie's op voedingsstoffen die zijn gekomen na een auto ongeluk waarvan nu bekend is dat er letselschade is opgetreden met grote gevolgen voor de darmslagaders.

    Vandaar de vraag bij welk BMI het dodelijk kan worden.

     

    Reageer
    #4

    Heel vervelend voor je.  Hoe oud ben je?  Heb je geen speciale voeding die je kunt gebruiken? Wat zegt de MDL-arts hierover? Zijn er wel behandelingen?

    Over overlijden is zo weinig te zeggen. Voordat dat zover is kan dat wel jaren duren als er geen verbetering op zou treden.

    Reageer
    #5

    Ik ben man 15 jr 186 en weeg 49 kilo met een bmi van 14.3 maar heb geen ziektes zoals anorexia en ben verder gezond

    Reageer
    #6

    @R. Is wel weinig. Zou zorgen voor evenwichtig voedingspatroon met complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Bij dunne mensen kunnen de snelle suikers, zoals brood en pasta averechts werken. Nu zijn dunne mensen vaak zenuwenpeesjes dus daar wat aan doen en misschien wat extra voedingsstoffen om je zenuwstelsel te versterken. Beter ook uitkijken met zuivel. Zit veel calcium in van het verkeerde type. Kan ook bijdragen aan een tekort aan magnesium.

    Reageer
Reageer op: BMI 14.9


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief