atracphen

 • #1

  Zijn er misschien mensen die dit middel hebben gebruikt?
  En ik wil weten of er drugs in zit zoals speed bv, ben je erdoor afgevallen.
  Hier in Nederland is het niet verkrijgbaar maar in andere landen wel (weet niet welke).
  Wat zijn jouw ervaringen?

  Reactie
  #2

  het middel is niet voor niets niet toegestaan in Nederland, het heeft een aantal gevaarlijke bijwerkingen o.a. bloeddruk en hart! dus niet onschuldig! Ook kun je het middel hooguit 4 weken gebruiken daarna is er een gewenning en werkt het niet meer maar heb je nog steeds verhoogde kans op hartkloppingen. Zou er dus mooi vanaf blijven! Minder eten, meer bewegen is het beste en anders Gewoon Sonja Bakker als je dan perse wil afvallen. sterkte Brenda

  Reactie
  #3

  ja ik heb atracphen gebruikt,en ben in 1 week 5 kilo afgevallen ,maar mijn darmen zijn beschadigd dus ik had veel te veel pijn,ik heb ook door atracphen weinig gedronken en gegeten,dat was ook de reden van mijn darmen ,ik had nergens trek meer in ,maar als je het toch gebruikt raad ik je aan wel te eten en zoveel mogelijk drinken.

  Reactie
  #4

  Atracphen is een middel dat gewichtsverlies bewerkstelligt middels een invloed op het centrale zenuwstelsel. Door deze invloed heeft het echter ook vele vervelende bijwerkingen omdat een aantal essentiele organen in het lichaam ook aangestuurd worden vanuit dit centrale zenuwstelsel. Dit middel mag dan ook niet gebruikt worden door patiƫnten met hartstoornissen en patiƫnten met een te hoge bloeddruk. Vanwege deze zogenaamde centrale werking is dit middel ook niet toegelaten in Nederland. Gevolgen van het gebruik van dit middel uitten zich in hartkloppingen en een verhoogde bloeddruk. Indien men dit middel toch gaat gebruiken is het aan te raden dit gedurende maximaal 4 weken te gebruiken. Het lichaam lijkt een resistentie op te bouwen op dit middel en na een aantal weken gebruik is het effect van gewichtsverlies verwaarloosbaar, maar zijn er nog steeds de gevaren van de vervelende bijwerkingen op hart en vaten.

  Reactie
  #5

  waar is het middel uberhaupt wel te verkrijgen?

  Reactie
Reageer op: atracphen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief