Ik wil afvallen

  • #1

    Ik wil graag afvallen in een paar weken maar wel op een gezonde manier
    Dus mijn vraag is kan je in een Laar weekjes afvallen zonder jojo efect

    Reageer
    #2

    dat hangt ervan af hoeveel je wilt afvallen.

    Reageer
    #3

    Ik weeg nu bijna 75kilo en ik wil 65 voordat ik op schoolkamp ga

    Reageer
    #4

    Dat gaat in een paar weken toch echt niet lukken. Daar had je dan veel eerder mee moeten beginnen

    Reageer
    #5

    Belangrijk is om te zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel. Zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Wat groenvoer bij je ontbijt en lunch. Beter ook geen bijvoorbeeld een zelfgemaakte maaltijdsalade of maaltijdsoep met een beetje brood dan veel brood met dun beleg. Wel regelmatig eten maar niet te vaak. DRinken ook zonder suiker. Theetje bijvoorbeeld. Groene thee is ook goed voor je vetverbranding maar verwacht geen wonderen. Bepaalde vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren kunnen helpen bij je bloedsuikerspiegel en een betere insulinegevoeligheid.

    Lichaamsbeweging voor het ontbijt zeg je vetverbranding aan. Kan doordeweeks misschien niet altijd maar bijvoorbeeld in het weekend. Voor het avondeten nog even bewegen. Ommetje, bijvoorbeeld, is ook goed. Misschien dat je zo een paar kilo kwijtraakt. Meer afvallen zal wat langer duren. je zou het ook meer voor jezelf moeten doen dan voor een bepaalde gelegenheid.

    Reageer
Reageer op: Ik wil afvallen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief