Afvallen

  • #1

    Hey hey

    Ik denk continu aan eten en ik eet altijd te veel ik boek altijd te laat dat ik genoeg heb en ook al heb ik genoeg dan kan ik altijd blijven eten. En uiteraard kom ik telkens bij en ik wil helemaal geen overgewicht, ik zot echt al bijna op het randje ik zou graag nog 5-10kg afvallen. Ik probeer toch zo veel mogelijk te sporten en op men eten te letten. Maar in men hoofd spookt alles van eten de hele tijd door men hoofd ik word er echt zot van. Zou iemand me kunnen helpen? I need iT !!

    Alvast bedankt xx

    Reageer
    #2

    Dat is een probleem dat je met een psycholoog zou moeten bespreken

    Reageer
    #3

    Ik zou vooral zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel, door geen losse koolhydraten te eten maar altijd langzame koolhydraten combineren met eiwitten, vetten en vezels, zodat je verzadigd raakt. Misschien nog een paar voedingssupplementen, die helpen de insulinegevoeligheid te verbeteren. OOk regelmatig eten maar niet te vaak, zodat je minder insulinepieken krijgt. Beter ook zelf een cracker met beleg zelf maken dan iets uit een pak te snaaien. Lichaamsbeweging voor het ontbijt zet de vetverbranding aan.

    Reageer
Reageer op: Afvallen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief