Ik ben veel te zwaar

  • #1

    Ik ben namelijk 13, 166cm en weeg 65 kilo

    Ik probeer al heel lang op dieet te gaan maar dan mislukt het, ik eet dan weer junkfood na een dag, heeft u misschien tips?

    Reageer
    #2

    Ben je een meisje, zou je het besten tussen de 45 en 62 moeten wegen.

    Ben je een jongen, zou je het besten tussen de 43 en 60 moeten wegen.

    Je kunt het er met je ouders/verzorgers over hebben, en je kunt naar de huisarts gaan. Het kan ook iets psychologisch zijn dat je niet kan afvallen.

    Reageer
    #3

    Inderdaad wel met je ouders over hebben en overleggen dat ze geen zooi in huis halen. Belangrijk is om te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Beter dus een omelet met een beetje brood dan veel brood met een dun plakje beleg Dan voel je je eerder verzadigd en heb je minder de behoefte om te snaaien. Beter dus ook thee zonder suiker dan frisdrank. Wat meestal onder een dieet wordt verstaan is vaak weinig calorieën en vrij eenzijdig maar dan gaat je lichaam juist in de spaarstand. En zorgen voor voldoende beweging.

    Reageer
    #4

    Het is toch een kwestie van willen, doen en volhouden. Daar zijn geen tips voor.

    Reageer
Reageer op: Ik ben veel te zwaar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief