Lage bloeddruk/bloedsuiker?

  • #1

    Ik ben een meisje van 18 jaar. Ik en 54,6 kg en 168cm lang. (Altijd al aan de lichte kant geweest) Ik maak me een beetje zorgen, en heb last van een aantal symptonen sommige die al langer spelen en een aantal die nu (erger) spelen. Sorry voor de vaagheid, maar ik ben zelf ook in de war.

    Ik heb wat gelezen over een lagebloedsuiker/druk (ik weet niet meer welke van de twee) in combinatie met endometriose.
    Mijn huisarts vermoed dat ik endometriosis heb, aangezien ik vaak last heb van zware menstruaties met misselijkheid dat aantalle keren resulteerde in overgeven.

    Ik heb al langer last van een aantal dingen:
    - Zwart zien heb ik altijd al gehad, maar word de laatste maanden erger.
    - Sinds 3 jaar geleden heb ik veel honger gehad dat nooit gevuld werd, en energie ging voor mijn gevoel snel op. (Nu heb ik juist geen hongergevoel, maar wel een lege maag)

    Laatste paar maanden:
    - Misselijkheid
    - Hoofdpijn
    - In et algemeen Zwakker voelen alsof ik snel ziek kan worden of makkelijk flauw kan vallen. (Misschien gewoon in mijn hoofd)

    De laatste paar dagen heb ik last van deze symptonen:
    - Heel snel zwart zien (dit heb ik altijd al domsdogehad gehad maar nu heel vaak)
    - Lichte misselijkheid en weinig eetlust
    - Slijm in keel/droge mond
    Misschien kan dit ook komen doordat ik eergisteren weer mijn slaapritme probeer te herstellen naar 21-7.
    - Ik werd wakker met Hoofdpijn
    - Zeer anxious. (Misschien daarom weinig eetlust?)

    Morgen heb ik weer een afspraak bij de dokter en wordt er gekeken of er bloedonderzoek nodig is voor endometriosis. Als dit het niet is, wat zou het dan wel kunnen zijn? Of is het gewoon mijn slaapritme en maak ik mij zorgen om niks?

    Reageer
    #2

    Ik realiseer me nu dat ik ook vaak geurineerd heb in hele kleine mate vandaag.

    Reageer
    #3

    Kan te maken hebben met een schommelende bloedsuikerspiegel. Belangrijk is om te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren kunnen helpen je bloedsuikerspiegel stabiel te houden en de aanmaak van allerlei hormonen en  neurotransmitters te verbeteren. Denk aan magnesium, zink, vitamine B en D en omega 3. Gebruik zelf onder andere Griffonia/5htp, wat helpt serotonine en melatonine aan te maken en de eetlust te reguleren. Denk bij een zware menstruatie ook aan de rol van oestrogeendominantie. Endometriose kan soms maar je kan ook zonder dat veel klachten hebben, die je met voeding en voedingssupplementen kan verbeteren. Natuurlijke progesteroncreme kan helpen bij een zware menstruatie. Voor advies op maat een complementair genezer raadplegen.

    Reageer
Reageer op: Lage bloeddruk/bloedsuiker?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief