Zoontje van 3 met symptomen van diabetes

  • #1

    Hallo,

     

    ik maak me een beetje zorgen om mijn zoontje van drie. Ogenschijnlijk heeft hij niet direct ergens last van, maar met periodes (1 à 2 weken) eet hij veel en dan weer weinig. Hij drinkt niet bovenmatig veel, maar geeft wel vaak aan dorst te hebben en moet ook vaak plassen (wordt ook 's nachts regelmatig wakker). Ook ruik ik regelmatig een best sterke acetonlucht uit zijn mond komen.

    Ik wil niet te voorbarig zijn, maar vind het wel verdacht. Wat denken jullie?

    Groet,

    Lieke van Zeeland

    Reageer
    #2

    Zou het dan niet verstandig zijn om met die klachten naar de huisarts te gaan?

    Reageer
    #3

    Dat is dus eigenlijk mijn vraag

    Reageer
    #4

    bij acetonlucht zeker naar de huisarts. In elk geval is de voeding belangrijk. Veel mensen eten teveel snelle suikers. Ook kunnen bepaalde voedingssupplementen ondersteunend werken. zo kan een tekort aan vitamine B en magnesium zorgen voor een verminderde eetlust en zijn dit soort stofjes ook belangrijk voor de suikerstofwisseling. Mocht het diabetes 1 zijn dan kan je dat op die manier niet verhelpen maar wel ondersteunen.

    Reageer
    #5
    • ik zou zeker wel naar de huisarts gaan bij aceton lucht

    let ook op de voeding van u zoon dat is heel belangerijk geef hem veel gezonde dingen en laat hem niet teveel bijv. cola drinken en snoep eten. Succes??

     

    Groetjes GK

    Reageer
Reageer op: Zoontje van 3 met symptomen van diabetes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief