Hangborsten jonge vrouw

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo allemaal

    Laat ik beginnen mijn probleem uit te leggen:
    Ik ben een jonge vrouw van 20. Tijdens mijn jeugd waren mijn borsten altijd al hangend en lelijk. Ik dacht dat dit wel gewoon zou overgaan naarmate ik groeide en ouder werd. Dit was niet het geval. Ik was ook niet zwaarlijvig of had een grote cupmaat. Ik ben slank en had een 75B
    Ik ben op mijn 18de naar de huisarts gegaan en die verwees mij door naar een plastische chirurg. Ik bleek geboren met tubereuze borsten wat dus een soort afwijking van de borst is. Hangende borsten inclusief.
    Op mijn 19de was het zover en werd ik geopereerd. Implantaten om de hangende vorm van mijn borsten op te vullen. Om medische redenen heb ik dus een borstvergroting gehad.
    Nu komt het dus ik vind ze eigenlijk nog altijd hangen. In het begin toen het implantaat nog hoog zat vond ik ze mooi maar nu het implantaat gezakt is tot waar het moet zitten ben ik niet echt tevreden.
    Ik ben wel tevreden in de zin van dat ze mooier rond zijn maar ze hangen en dit zit mij tegen.
    Wat moet ik hier nu mee? Ik kan onmogelijk een nieuwe operatie ondergaan. Had ik beter mijn verwachtingen met mijn plastische chirurg moeten bespreken? En hoe staan mannen/jongens tegenover hangende borsten?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Ik kan natuurlijk niet beoordelen in hoeverre je "hangende" borsten hebt. Maar echt vooruit staande prompte borsten komen maar zeer zelden voor. Ik denk eerlijk gezegd (of weet dat eigenlijk wel zeker) dat mannen/jongens daar niet eens op letten. Ze kunnen wel voorkeuren hebben maar maken daar beslist geen punt van.

    Of er een tweede operatie gedaan kan worden, is ter beoordeling van de chirurg. Het is nog maar de vraag of het echt veel beter zou worden..

    Maar nog beter is om af te vragen of het ueberhaupt wel nodig is..en of je eigen verwachtingen van een borst niet te hoog liggen.

    Reageer
    #3

    Ik denk niet dat mijn verwachtingen te hoog liggen. Ik denk niet ( met alle respect) da jij of anderen in het algemeen snappen wat dat met je doet als je jong bent.
    Je wordt nu eenmaal beoordeeld op je uiterlijk in de maatschappij waar we nu in leven. Ook mannen oordelen.

    Groeten

    Reageer
    #4

    Ik denk dat je dat "oordelen" zwaar overschat, zeker als het om borsten gaat. Voor het grootste deel van de mannen maakt het ab-so-luut niet uit of de borsten van hun partner groot of klein zijn, stevig zijn of hangen, en of je kleine of grote tepels hebt. Zelf stoort het me totaal niet als borsten wat hangen, ik beschouw dat zelfs als natuurlijk. Een man die jou zou afwijzen omdat je borsten niet 100% op die van een pornomodel lijken, is jou gewoonweg niet waard.

    Reageer
    #5

    Ik ben een man en ik vind hangborsten veel lekkerder en mooier dan niet hang borsten.

    Reageer
    #6

    Mijn vrouw had al hangborsten als ik ze leerde kennen maar deerde mij niet ,zekere dag deden wij naturisme en mijn vrouw zo rood als een kriek vanwege die minder mooie borsten maar mijn woorden Rachel kijk eens hoeveel vrouwen er hier rondwandelen sommige tieners moesten geen BH hebben in het dagelijks leven maar iedereen respecteerde de anderen er werd niet gelachen met vrouwen hangborsten anderen hadden dan weeral te dikke echte pompelmoezen ( wie maakt zichzelf ) ?

    Reageer
    #7

    Jozef er is helemaal niets van te begrijpen wat jij allemaal zegt. Spelling is ook niet mijn sterke kant, maar jouw zinsopbouw is wel heel slecht.

    On topic:
    Ik ben een man en heb zoveel verschillende borsten gezien: Grote, kleine, hangende, etc. Het is echt niet het belangrijkste hoe je borsten eruit zien. Wees trots op je lichaam en toon zelfvertrouwen, dat is waar mannen op vallen.

    Succes

    Reageer
    #8

    Mocht je dit ooit nog lezen, jouw post over je ervaring met tubereuze borsten heeft mij na meer dan 25 jaar geleerd dat dit is waar ik last van heb. Ik ben nu 40 en al vanaf mijn 13e/14e had ook ik hangende borsten. Op een bezoek bij de huisarts na nooit iets op mediach vlak mee gedaan want ik dacht dat ik gewoon hangborsten had en niet dat daar iets medisch achter zat. Heel mijn leven onzeker en ongelukkig geweest met mijn lichaam. Nooit goed passende bh's kunnen vinden en al helemaal niet goed passende badpakken of bikini's. Schaamte tijdens die eerste intieme momenten met je geliefde en ondanks dat ik altijd partners had die altijd zeiden dat het hen niet uitmaakte (wat ik ook echt wel geloofde) voelde ik mij nooit echt prettig met blote borsten. Gespaard voor plastische chirurgie maar uiteindelijk gebruikt voor verbouwing van ons huis want dat vond ik dan toch weer belangrijker want ik vond mezelf dan weer ijdel dat ik die ingreep wilde want je moet maar tevreden zijn, dacht ik dan. En altijd als ik erover ging googelen las ik over het hangen van de borsten na zwangerschap of ouderdom maar ik kon mij in beide niet identificeren want was nog niet oud en had geen kinderen. Zo ook nu weer maar kwam nu jouw post tegen, dank je voor het delen! Ik ben gaan zoeken op tubereuze borsten en dit is t, hier herken ik mij volledig in. Door jou heb ik nu eindelijk antwoorden. Ik hoop dat het goed met je gaat en je de borsten hebt die je wilt. Ik weet hoe jij je voelde. Nu ik dit van mezelf weet ga ik alsnog actie nemen, morgen meteen de huisarts bellen om dit te bespreken, ik wil wat ik als jonge vrouw wilde nog steeds en besef mij nu dat ik dat waard ben.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Hangborsten jonge vrouw


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief