Geen normale tepels en Hangtieten op 15 jarige leeftijd

 • #1

  Hallo ik ben 15 jaar Ik heb cup 80D en heb al best erge hangtieten op mijn leeftijd, ik heb nooit aan sport of iets gedaan, dus ik denk dat het daar aan ligt. Maar iedereen om me heen met even grote borsten als mij lijken daar geen last van te hebben. Is dit normaal of kan ik er iets aan doen?

  Ik zit ook met een ander probleempje wat ook met mijn borsten te maken heeft, Ik heb niet de 'veel voorkomende' tepels, ze zijn maar een heel klein tikje lichter, dan m'n normale huidskleur, behalve het echte midden, en ik heb niet bepaald uitstekende tepels ofzo. Als ik het warm heb ofzo zie je ze amper, alleen een klein uitsulping. Is dit normaal, komt het ook voor bij andere op mijn leeftijd?

  Alvast bedankt x

  Reactie
  #2

  Hoi, dat je borsten hangen, is gedeeltelijk genetisch bepaald. Ik neem aan dat je wel een goede, ondersteunende BH draagt? Wat betreft je tepels, daar is volgens mij helemaal niets raars aan hoor. Zoals jij het beschrijft, vind ik ze normaal, ook de kleur. Ik zou me er absoluut niet onzeker door voelen als ik jou was.

  Groetjes Nina

  Reactie
  #3

  Hay Tamara,
  Ik ben zelf ook 15 jaar en heb 80E
  Mijn borsten hangen ook heel erg, en ik heb ook geen normale tepels. Ik heb ook erg veel striemen niet normaal heb jij dat ook?
  Ik zit er serious over na te denken om een borstverkleining te nemen..

  Groetjes Debbie

  Reactie
  #4

  Hoi, ik ben ook een meisje van 15 met dezelfde cup als jij en met dezelfde problemen. Was juist wat aan het opzoeken of het 'normaal' is omdat ik me er wat voor schaam dus ben blij dat ik niet de enige ben.
  Heb qua tepels net het omgekeerde van jou, de mijne zijn enorm groot maar heb ook niet echt uitstekende tepels.
  Net zoals Debbie wil ik ook een borstverkleining, want het doet gewoon pijn als ik m'n BH af doe.

  Groetjes

  Reactie
  #5

  Wat noem je enorm groot? Grote borsten en/of grote tepels zijn evengoed normaal hoor, er zijn zoveel vrouwen die dat hebben! Je hoeft je daar echt niet voor te schamen, veel mannen vinden dat zelfs mooi.

  Reactie
  #6

  Ik vind het maar raar. Ik heb het zelf ook maar voel me best ongemakkelijk als ik erover moet praten. Vooral met mijn ouders en mij kleine broertje. Als ik het hierover heb op school met vriendinnen ben ik de enige die met dit probleem rond loop. Moet ik hierover onzeker blijven of niet?

  Reactie
  #7

  Het is nog maar de vraag of je er ueberhaupt onzeker over moet zijn.
  Ga eens naar de huisarts en bespreek het met hem/haar

  Reactie
Reageer op: Geen normale tepels en Hangtieten op 15 jarige leeftijd
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief