gevoelige borsten, ovulatie of zwanger?

Online ZorgZus
  • #1

    ha allen,

    ongeveer 2/3 dagen voor mijn ongesteldheid heb ik onveilige seks gehad. hierna ben ik wel ongesteld geworden, maar rond mijn ovulatie kreeg ik opeens 3 tot 4 dagen lang een soort menstruatie pijn en steken rechts in mijn onderbuik. daarbij heb ik ook hele gevoelige borsten. nu zijn de steken ongeveer weg, maar mijn borsten zijn nog steeds extreem gevoelig, ze doen gewoon echt pijn en ik ben ook heel moe. ik zou toch niet zwanger kunnen zijn? na de onveilige seks ben ik wel ongesteld geworden en daarna kreeg ik opeens zo’n steek en gevoelige borsten en moeheid… hebben jullie antwoorden??

    Reageer
    #2

    Een zwangerschapstest doen?

    Reageer
    #3

    tja ja dat zou dan echt pas over een paar weken kunnen aangezien ik dan pas ongesteld ou meoten worden

    Reageer
    #4

    Je kunt twee weken na het onveilig contact een test doen, zo'n "early" zwangerschapstest.
    Daarvoor hoef je niet te wachten of je al dan niet ongesteld bent geworden.

    Reageer
    #5

    Ik denk niet dat dit iets met zwanger zijn te maken heeft. Het komt heel vaak voor dat de borsten gevoelig zijn tijdens de maandstonden, dat is een perfect normaal verschijnsel. Tijdens de maandstonden zijn vrouwen ook vaak meer moe.

    Reageer
Reageer op: gevoelige borsten, ovulatie of zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief