Knobbel rechts, melkklier?

Online ZorgZus
  • #1

    Ik voel een knobbel in mijn borst, in de vorm van een amandel. Hij zit rechts aan de buitenkant. De knobbel is niet heel hard maar wel echt een bobbel, en schiet makkelijk weg onder mijn vingers.

    Toevallig heb ik 2 maanden geleden een echo gemaakt van precies dat gedeelte van mijn borst. Toen voelde ik een klein hard dingetje (die is er overigens nog steeds) en bleek een kleine cyste.

    Ik ben bang dat de huisarts me niet weer gaat doorverwijzen naar het ziekenhuis. Maar maak me enorm zorgen.

    Kan het zijn dat dit een melkklier is? Ik heb deze week mijn eisprong.
    Nog een andere vraag: hoort het weefsel aan de buiten/bovenkant van mijn borsten knobbels te hebben? Ik lees vaak dat de structuur hobbelig is, maar hoort daar ook een echte bobbel bij?

    Bedankt

    Reageer
    #2

    Dat kan. En een doorverwijzing zul je ook niet krijgen als er 2 maanden geleden een echo is gemaakt.

    Reageer
    #3

    Dat verwacht ik inderdaad ook niet. Toch merk ik dat het me ongerust maakt. Het lijkt me tegelijkertijd heel onwaarschijnlijk dat er 2 maanden na zo’n echo opeens iets mis is. Of is dat te makkelijk gedacht? Ik ben overigens 29 jaar.

    Reageer
    #4

    Dat is idd heel erg onwaarschijnlijk

    Reageer
Reageer op: Knobbel rechts, melkklier?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief