Borstspier

Online ZorgZus
  • #1

    Kun je borstspieren voelen in je borst? Ik train mijn bovenlichaam consequent

    Reageer
    #2

    Ja dat kan

    Reageer
    #3

    Ik lees overal dat borsten niet bestaan uit spieren, maar alleen bind, vetweefsel en melkklieren. Overigens niet voelbaar bij draaiende bewegingen (zelfonderzoek), maar alleen als ik horizontaal over bovenkant borsten wrijf. Dan voel ik een streng zeg maar. Kan dit dan een spier zijn of een melkklier?

    Reageer
    #4

    Dat is dan geen spier, maar kan en streng bindweefsel zijn. De spieren liggen iets dieper tegen de ribben aan

    Reageer
    #5

    Kan dit kwaad? Hoe komt het dat je dit voelt? Is me nooit eerder opgevallen

    Reageer
    #6

    dat kan geen kwaad. Zal er ook al langer zijn, maar is je eerder niet opgevallen

    Reageer
    #7

    Moet dit in beide borsten gelijk zijn? Ik voel het wel ook een beetje in de andere borst, maar minder en moet hardere druk zetten om het te voelen (deze borst is ook minder vol dan de andere)

    Reageer
    #8

    dat hoeft niet gelijk te zijn

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Na het douchen nog eens gevoeld en nu lijkt het alsof de streng meer voelbaar is dan gister. Nogmaals met ronddraaiende bewegingen gevoeld, maar dan is niks opmerkelijks te vinden. Enkel als ik horizontale bewegingen strijk met vingers. In andere borst ook voelbaar maar minder aanwezig en niet precies op dezelfde plek. Is het verstandig om hier mee naar de huisarts te gaan?

    Reageer
    #10

    In juni heb je je ook al zorgen gemaakt over dingen die in je borsten voelt. Ga ermee naar de huisarts en laat ernaar kijken. En praat dan eens met je huisarts over je angsten..

    Reageer
Reageer op: Borstspier


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief