Deukje borst

Online ZorgZus
  • #1

    Sinds kort heb ik een deukje aan de onderkant van mijn linkerborst ontdekt. Verder voel ik niets vreemds. Het streepje is alleen te zien als ik hard met mijn handen op mijn heupen duw, zodat de borstspier aanspant. Als ik mijn armen omhoog doe is er niets te zien en ook niet als ik met gestrekte armen naar voren buig.

    Is dit een reden om me zorgen te maken. Ik ben hier al mee naar de huisarts geweest maar die zegt dat het door de borstspier komt maar is dat ook echt zo? Er zitten daar toch geen spieren meer in je borst.

    Reageer
    #2

    Vergat de foto toe te voegen

    Bijlagen:
    Reageer
    #3

    Je geeft toch zelf al de verklaring ervoor:
    "als ik hard met mijn handen op mijn heupen duw, zodat de borstspier aanspant. "

    Reageer
    #4

    Bedankt voor je reactie John. Ik weet alleen niet echt wat ze bedoelen met een intrekking borstkanker en hoe dat eruit ziet. Als je de citroenenfoto checkt is het echt een kuil die naar binnen trekt. Vandaar dus mijn vraag.

    Reageer
    #5

    Dat is dus inderdaad een kuiltje dat naar binnen trekt

    Reageer
    #6

    Dus deze foto lijkt niet op zo'n ingetrokken kuiltje wat ze dan bedoelen. Zie je dat kuiltje dan ook als je je armen langs je lichaam laat hangen of juist alleen met het opheffen van de armen?

    Reageer
    #7

    Vooral met het opheffen van de armen

    Reageer
Reageer op: Deukje borst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief