Linkerborst ineens dikker als de rechter

Online ZorgZus
  • #1

    Goeden avond. Ik heb zelf grote borsten en ze zijn ongelijk. De één is net wat lager en dikker als de ander. Dat borsten ongelijk kunnen zijn snap ik. Nu is het zo dat mijn linkerborst wel ineens meer dikker is geworden. In maart én juni heeft de huisarts mijn borsten onderzocht (twee verschillende artsen) en alles voelde soepel aan zeiden ze. Ik ben nu bijna door mijn menstruatie periode heen en normaliter worden ze alleen de eerste week voor mijn menstruatie en de eetste 2 dagen. Ik zit nu op 7 dagen..

    Reageer
    #2

    Dan toch even afwachten en anders ermee naar de huisarts gaan als je er ongerust over bent

    Reageer
    #3

    Denkt u dat het ernstig is?

    Reageer
    #4

    De borst is letterlijk in amper 1.5 week wat dikker geworden.  Niet pijnlijk/rood overgings

    Reageer
    #5

    Ik denk het niet. Het zal hormoon gerelateerd zijn

    Reageer
    #6

    Ik hou het in de gaten,

    Laatste vraagje, ik heb dus angst om me te laten onderzoeken. Wat kan ik hiervoor doen?

    Reageer
    #7

    Dan is de eerste vraag: waarom heb je angst?

    Reageer
    #8

    Bang dat het een verkeerde uitslag is. De onderzoeken opzich zou ik wel aankunnen hoor, maar het wachten op een uitslag en de uitslag zelf zijn dingen waar ik zo'n angst voor heb ontwikkeld..

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Maar zo kom je natuurlijk niet verder. Je hebt een klacht waar je je zorgen over maakt, maar durft dan vervolgens niet naar de dokter. Met niet naar de dokter gaan kom je ok niet van klachten af en kan er als dat nodig zou zijn ook geen behandeling gedaan worden.

    Reageer
    #10

    U heeft ook gelijk John ik heb 29 september een afspraak met de huisarts (zij is volgende week vrij) ik wil sowieso bespreken om een borstverkleining in gang te zetten. Mijn BMI is enkel wat aan de hoge kant en ondanks dat ik afgevallen ben gaan de laatste kilos echt moeizaam waardoor ik net geen gezonde bmi heb nog. De huisarts en ik hebben het hier al eerder over gehad.

    De linkerborst ziet er nog steeds dikker uit als de rechterborst. Alhoewel het in de ochtend weer iets mee valt. En soms is de rechter ook iets opgezwollen. Zo vreemd dit

    Reageer
    #11

    Hoi john.. is een grote borst te linken aan inflammatory borstcarnicoom? Hij is niet rood en niet pijnlijk

    Reageer
    #12

    Nee dus want inflammatory wil zeggen dat de boel ontstoken is

    Reageer
    #13

    Ok, er staat namelijk op een site dat grote en volume ook een symptoom kan zijn van deze kankersoort. Alleen weet ik niet of het dan gepaard moet gaan met roodheid etc..

    Reageer
    #14

    Maar dan moeten er ook klachten zijn die bij die ontsteking horen

    Reageer
    #15

    Zoals?

    Reageer
Reageer op: Linkerborst ineens dikker als de rechter


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief