pijn in mijn borsten

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi ik ben anna en sinds kort doen mijn borsten erg veel pijn. Het is erg gevoelig ook als ik op mijn buik lig doet het al pijn. Ik heb cupmaat 75 E dus dat is best groot. Ook ben ik laatst begonnen met de pil slikken en ik ben op niet moment ongesteld. Is het normaal dat je borsten dan pijn doen of moet ik me zorgen maken?

   

  met vriendelijke groet,

  anna

  Reageer
  #2

  Het kan door de pil komen. je lichaam zal er even aan moeten wennen

  Reageer
  #3

  Flinke borstgroei kan komen door onze huidige manier van eten en leven. Met teveel suikers en met groeihormonen in zuivel en vlees. Door teveel suikers kan je insulineresistentie en oestrogeendominantie ontwikkelen en door al dat vetweefsel meer borstgroei en vaak op jongere leeftijd krijgen.
  Pilgebruik verstoort je eigen hormoonhuishouding, bevordert een toestand van oestrogeendominantie en werkt ontregelend op je schildklier en is een belasting voor je lever, die de oestrogenen juist zou moeten afbreken. Ook zorgen medicijnen, zoals dus ook de pil, voor verlies van vitaminen en mineralen, waaronder zink. Hoe langer je gebruikt, hoe meer klachten je kan ontwikkelen. Aan te krappe schoenen kan je ook wennen maar is de vraag of het wenselijk is.

  Reageer
  #4

  Dus als je veel zuivel neemt groeien je borsten?

   

  Ik eet zoveel kaas enz

  Reageer
  #5
  • Denk niet dat het altijd door zuivel komt ik eet bijna geen melk producten zoals melk of kaas omdat het voor ons soms te duur is miss 2* in de week en ik heb van me zelf 90F ik ben nu 18 en heb deze al vanaf de 2de of 3de en zit nu mbo bezig met me 2 de opleiding in eerste jaar (heb al andere opleiding afgerond van 2 jaar) en ze zeggen borsten groeien tot 21 dus hoop dat mijne niet door groeien ik vind nergens een sportbh en ik rijpaard
  Reageer
Reageer op: pijn in mijn borsten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief