Tepel die naar één richting wijst.

Online ZorgZus
  • #1

    Ik zoek uitleg bij het volgende want via internet wordt ik niet wijs.

    Ik heb een antikel gelezen dat één van de symptomen van borstkanker een tepel is die naar één richting wijst. Nu heb ik wel gehoord en gelezen over een ingetrokken tepel maar dat wordt dus niet bedoelt. Er staat behalve dit ook niet echt veel info bij. Wat moet ik mij daar nu bij voorstellen? Er wordt op de site van pink ribbon helemaal niets hierover gezegd en nu vraag ik mij of die artikel wel zo betrouwbaar is..

    Ik heb zelf een flinke boezem tegen de cup H. Als ik van boven kijk zie ik dat de linkertepel iets meer naar links wijst. Ik weet dus nu niet of dit alarmerend is of dat het komt omdat me borsten groot zijn en de tepels naar buiten liggen. Het is ook echt alleen als ik het koud heb trouwens bij warmte zijn mijn tepels soepeleren en valt er niets aan te merken.

    Iemand een idee die weet wat ze hiermee bedoelen?

    Reageer
    #2

    Ik denk dat het artikel idd niet zo betrouwbaar was. Verschil tussen links en recht is toch vrij normaal

    Reageer
    #3

    Bedank voor u antwoord. dacht ik dus ook, vooral omdat veel dingen aan het lichaam niet symetrisch zijn. Ik las er nergens over behalve op die website en vond het dus al vreemd.

    Reageer
Reageer op: Tepel die naar één richting wijst.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief