Vreemde pijn al 4 maanden

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik heb 5 jaar geleden een borstlift gehad. Nu heb ik al 4 maanden een vage pijn in mijn linkerborst, met name als ik er op geslapen heb en als ik mijn linkerarm omhoog of opzij strek. Het voelt alsof er een elastiekje trekt aan de binnenkant van mijn tepel, afgewisseld met vage pijnen en steken. De dokter heeft aangegeven dat mijn klachten niet op borstkanker lijken en dat dit nog door de operatie kan komen van 5 jaar geleden. Ik kan er niks over vinden op internet en ik vind het wel vreemd na 5 jaar. Zijn er mensen die hier ook last van hebben na een borstlift en wat zijn dan de klachten? Ik heb inderdaad geen andere symptomen die gepaard gaan met borstkanker maar maak me wel zorgen na 4 maanden pijn... Zijn er mensen die dit herkennen eventueel na een borstlift?er zit ook weleens een week tussen dag ik geen pijn ervaar..

    Reageer
    #2

    Als je er al mee naar de huisarts bent geweest, kun je het best proberen om er zo min mogelijk mee bezig te zijn. Misschien blijft de pijn door je stress.

    Reageer
Reageer op: Vreemde pijn al 4 maanden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief