borsten

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi ik heb een vraag mijn tepels zijn plat zou ik er misschien iets aan kunnen doen want vind het mooier als ze naar buiten staan?? En ik ben 17 jaar e heb cup 80D en heb dezelfde bouw als mijn moeder en die heeft cup 90E zouden die van mij dan ook nog meer groeien??

    Reageer
    #2

    Help me plss x

    Reageer
    #3

    hoi,

    bij sommige vrouwen staan de tepels naar binnen (inverted nipple) dat is heel normaal, en redelijk veel vrouwen hebben dit. als je ouder bent kan je wel plastische chirurgie overwegen als je er dan nog steeds mee zit (ookal is dat nergens voor nodig!).

    Het kan dat je borsten nog gaan groeien, gemiddelt groeien je borsten tot je 18e. maar ze zouden later ook nog groter kunnen worden (hangt af van gewicht)

     

    groetjes Khloe

    Reageer
    #4

    Ik heb 1-2 maanden terug geleden een groeischijf gekregen aan allebij de kanten maar ze zijn nu nog steeds even groot als toen is dat normaal?

    Reageer
    #5

    Ja, dat is normaal

    Reageer
Reageer op: borsten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief