15 en helemaal geen borsten

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ben 15 jaar en ben nu ongeveer 7 maanden ongesteld. Ik heb nog helemaal geen borsten. Ik draag nog van die kinderbhs. Ik heb niet eens een cup AA. Mijn moeder heeft wel borsten een cup C. Ik ben niet slank ik ben zelfs een beetje aan de dikke kant. Mijn vraag is of dat mijn borsten nog gaan groeien want ik schaam me er heel erg voor.

    Reageer
    #2

    Je borsten zullen ongetwijfeld nog gaan groeien

    Reageer
    #3

    ik ben 15 en ik heb nog geen borsten en mijn moeder heeft cup e

    Reageer
    #4

    Het kan zijn dat je een verlate puberteit hebt, gemiddeld begint de ontwikkeling van borsten tussen het 9e en 17e jaar. Ik weet niet of je al menstrueert of vaginale afscheiding hebt. Maar ook dat kan allemaal wat later dan gemiddeld plaatsvinden. Je zou een en ander met je huisarts kunnen bespreken, dat kan toch een hele opluchting voor je zijn.

    Mijn meisje was ook wat later in de puberteit maar het is allemaal prima in orde gekomen. Ze heeft een prachtig AA cupje, dat juist heel mooi staat bij haar fijne lichaamsbouw. En ja, daar raak ik snel van opgewonden als ik haar in haar blootje zie. Wat maar wil zeggen dat zowel grote als kleine borsten mooi zijn.

    Reageer
Reageer op: 15 en helemaal geen borsten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief