Vrijwel plat van boven

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi allemaal,

    Ik ben een meisje van 15 jaar en heb nog niet echt borsten. Ben dus vrijwel plat helaas. Misschien gaan ze nog groeien maar waar ik meer mee zit is dat ik het dragen van een bikinitopje zo vervelend vind. Zit echt hinderlijk en als ik toch niks heb heeft het ook geen nut. Daarom wil ik in het zwembad geen topje meer dragen. Doen jongens toch ook niet? Ik weet alleen niet of dat verboden is? Me moeder zegt dat het wel mag maar weet het niet zeker. Ik durf het niet te vragen in het zwembad, heeft iemand hier ervaring mee?

    Reageer
    #2

    Dat zal niet overal geaccepteerd worden. Dat zul je toch moeten vragen in het zwembad

    Reageer
    #3

    Hoi Sandra,

    Als er van boven tussen een jongen en een meisje geen verschil is, zou men eigenlijk niet moeilijk moeten doen. En eigenlijk vind ik dat een meisje of vrouw dat helemaal zelf moet bepalen. Maar goed vanuit het verleden zijn er bepaalde gewoonten.

    Misschien is er vrouwelijk bad personeel waar je het in vertrouwen aan kunt vragen. Het is natuurlijk wel heel persoonlijk en niet makkelijk. Veel succes!

    Reageer
Reageer op: Vrijwel plat van boven


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief