Borstvergroting zichtbaar of niet

Online ZorgZus
  • #1

    Ik overweeg om een borstvergroting te laten doen, maar zit al een tijdje met diezelfde vraag. Ik heb een A-cup en zou toch graag een B-cup of C-cup hebben, maar ik vroeg me af of je kan zien wanneer iemand ooit een borstvergroting gehad heeft of niet. Velen beweren namelijk dat ze meteen het verschil kunnen zien tussen echte en neppe borsten, maar is dit echt zo? Kan je zien aan de borsten van een vrouw of ze ooit een borstvergroting laten doen heeft?

    Reageer
    #2

    Doorgaans kun je dat wel zien. Bovendien zijn er altijd littekens

    Reageer
    #3

    Ik heb mijn borsten 8 jaar geleden laten vergroten. Van A naar D. Ik had altijd al push up aan dus met kleding viel het niemand volgens mij echt op.

    Je ziet idd wel een litteken eronder maar dat is zo klein en valt in de plooi. Valt niet op. Die van mij zijn druppelvormig en zitten half onder de spier. Ik vind zelf dat je het altijd kan zien wanneer meiden heel slank zijn en dan grote borsten hebben. Beetje uit verhouding met de rest van hun lichaam. Dat kan vast wel... maar vaak hebben hele slanke vrouwen ook wat minder grote borsten. Mijn huid op mijn borst (tussen mijn keel en borsten) is dun, maar er zitten wel ineens 2 aanwezige borsten weet je wel. 🙂 Daaraan kan ik dat bij andere dames ook wel eens zien.

    En als ik plat op mijn rug lig, zakken ze wel iets weg, maar blijven ze wel gewoon in vorm erop haha.

    Weet niet of ik een site mag noemen.. maar er is een speciaal b**sten forum via google te vinden. Ik heb er zelf heel veel aan gehad!

    En ik krijg wel eens verbaasde reacties als ik vertel dat ik ze heb laten vergroten. Ik ben ook lang dus ze zijn best in verhouding met de rest van mijn lijf. Plus, ze zien er wel natuurlijk uit. Geen kogelronde Pamela Anderson dingen

    Ik weet dat de meningen erover verdeeld zijn, maar ik zou het elke onzekere vrouw aanraden. Ik ben me er wel een stuk zelfverzekerder van gaan voelen. Mensen begrijpen niet dat het heel gênant is om als volwassen vrouw een bikini aan te hebben waar niks in zit. Een kind van 12 had ze onderhand nog groter voordat ik me liet opereren. Ik zou het zo over doen. Operatie merk je niks van en herstel viel me reuze mee. Ik had het allerergste verwacht want ik ben heel bang voor naalden en bloed etc. dus was achteraf goed te doen!

    Reageer
Reageer op: Borstvergroting zichtbaar of niet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief