aften in mond

  • #1

    Ik heb een kindje van 6maanden oud, ze had gisteren 39,5 graden koorts, we zijn naar de dokter geweest ze zei dat het niets ernstig was maar vandaag toen ik ze ging wassen zag ik dat ze vol stond met aften ( in haar mond) Wat zou dat zijn en wat zou ik kunnen doen ??

    Reageer
    #2

    Is door de huisarts vastgesteld dat het aften zijn? Een eerste herpes infectie behoort namelijk ook tot de voor de hand liggende mogelijkheden bij dit beeld.

    Als baby's aften hebben, kan dit behoorlijk pijn doen. Houd hier rekening mee bij het voeden. Aften zijn niet eenvoudig te voorkomen, dan wel te behandelen. Vaak worden agressievere middelen ingezet bij oudere kinderen, waarvan ik betwijfel of dit geschikt zou zijn bij baby's.
    Het lijkt erop dat aften een uiting kunnen zijn van een afgenomen weerstand.

    Toch lijkt het beter als de diagnose aften door een arts wordt gesteld want mogelijkerwijs is dit helemaal niet het geval.

    Reageer
Reageer op: aften in mond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief