baby 10weekjes voor de 2de keer goed verkouden

  • #1

    hallo,
    mijn zoontje van 10weekjes nu,is voor de tweede keer goed verkouden..de 1ste keer was hij het met 7weekjes,en nu alweer..
    met 7weekjes had hij ook lang aanhoudende koorts vooral sávonds en hebben we in ziekenhuis rs test moeten doen!daar kwam gelukkig niks uit!
    nu is hij weer goed verkouden!verstopte neus/heel erg hoesten..hij stikt er vaak gewoon in..zo'n dichte slijm heeft hij!vind het vaak gewoon echt akelig...ook vooral s'nachts(ligt nu bij ons ervoor op de kamer)
    hij spuugt het slijm dan ook echt uit...en word dan goed benauwd!
    bij ons in beiden kanten van familie zit astma/bronchitus,dus dan maak je ook al wat sneller zorgen!
    is dit normaal?zo vaak verkouden achter elkaar bij zo'n ukkie?
    gr.s

    Reageer
    #2

    dat is wel erg heftig zo jong.
    geef je geen borstvoeding?
    hou de baby heel goed in de gaten, hoofdeinde bedje iets hoger zetten,
    bij koorts de dokter bellen, geen risico nemen en..... omdat het in de familie zit zou ik zeker ook een Klassiek Homeophaat adviseren.
    zij kan het astmatische/bronchitus deel, wat geerft is, behandelen met homeophatische middelen.
    sterkte, brenda

    Reageer
    #3

    Overleg met je huisarts. Zo achter de computer is het lastig te beoordelen of het ernstig is of niet. Een virusje heb je zo opgelopen, maar als het meer is dan dat, dan wil je dat toch liever wel even door de huisarts onderzocht hebben.

    Reageer
    #4

    ik moet donderdag met hem zowiezo naar consultatie bureau...
    maar hij piept nu zo erg af en toe met adem halen,en hoest nog steeds af en toe erg,en s'nacht vaak benauwd met stikaanvallen,dat ik niet weet of ik nog een dagje ermee kan wachten..
    ik denk toch dat ik morgen naar huisarts ga,want vind het nu wel eng worden,hetzelfde geld heeft hij nu idd wel een virus/rs virus en zit ik het alleen maar uit te stellen!daarbij is het nu al dik een week dat hij zo benauwd is..en het gaat niet echt over..
    ik denk dat ik tot donderdag idd niet kan volhouden,dadelijk heeft hij iets en ga ik me erg schuldig voelen,dat ik niet eerder ben gegaan..
    hopelijk heeft hij natuurlijk niets!

    gr.s

    Reageer
    #5

    hoi..
    ben vandaag na huisarts geweest..we moeten even tot vrijdag afwachten,mocht hij dan nog deze vervelende/stikkende/benauwde hoest hebben,dan zowiezo terug na huisarts en dan worden we doorverstuurd na ziekenhuis,voor o.a. bloed prikken,om erachter te komen wat hij heeft!het kan vanalles zijn,bv ook kinkhoest!
    ze willen hem waarschijnlijk ook ter observatie daar houden om te kunnen zien als hij zo'n hoestaanval krijgt!dat vind ik opzich erg fijn!
    hoop dat m'n kleine man snel weer beter word en dat ze snel erachter mogen komen wat hij heeft!

    gr.s

    Reageer
    #6

    Fijn dat je de juiste hulp gevonden hebt, en van harte beterschap gewenst!

    Reageer
    #7

    Nee dat is niet normaal, volg vooral je eigen gevoel als die al zegt er klopt hier iets niet dan is dat meestal ook zo. Ze zijn tegenwoordig niet meer zo happig op met allergie en astma, maar als ik dit zo hoor dan zou ik s`nachts maar eens een warme douche aanzetten en het kindje in die ruimte laten bekomen. Mijn zoontje had dit ook vaak . Valse kroep word het genoemd. En ik zou naar de dokter gaan voor eventueel een pompje of iets dergelijks. succes!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    goed advies, sylvia millecam had ook goeie ervaringen met alternatieve geneeswijzen!

    Reageer
Reageer op: baby 10weekjes voor de 2de keer goed verkouden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief