Baby met oorbellen

  • #1

    HoiHoi ik heb een baby van 6maanden . Heb haar gister oorbelletjes laten schieten. Mijn vraag is ‘ kan ik haar nu wel in bad doen enzo ?. Ben bang dat er zeep in haar gaatjes komen en dat het pijn gaat doen. Ik hou het wel schoon . Eigenlijk had ze vandaag in bad gemoeten maar omdat ik niet wist hoe en wat heb ik haar gewassen met een was handje.

    Reageer
    #2

    Waarom moeten baby'tjes lijden onder de ijdelheid van een moeder? Kindje moet pijn lijden omdat moeder het zo graag wilt.

    Kindermishandeling noem ik dat.

    Reageer
    #3

    Johan . Lees jij mijn verhaal niet ?. Ik vroeg om iets , ik vroeg niet om wat je er van vind ?. En daar bij ik was 6 weken oud toen ik oorbellen kreeg ! Kan er helemaal niks van herinneren . En dan nog wat mijn kind heeft niet eens gehuild !. Vroeger was het heel normaal ! Vraag de juweliers maar eens . En weet je wat ik kindermishandeling vind ?. Mannen die kinderen verkrachten , mensen die hun baby’s vermooren mensen die hun baby’s slaan mensen die hun kinderen uit huis laten plaatsen en noem maar op ! . Dus shirt up en bermoei je met andere zaken !

    Reageer
    #4

    Hey! Ik zou het gewoon goed droogdeppen waar je kan nadat je haar in bad hebt gezet. Of tijdelijk haar haar/hoofdje niet wassen?

    Reageer
Reageer op: Baby met oorbellen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief